НАЙ-НОВИ:

Съветът на Луната: Всичко започнато в този ден, трябва да се доведе докрай

Луната преминава на празен ход от 13:41ч до 19:07ч. – не купувайте нищо важно и не предприемайте никакви действия.

Луната е в знак Везни до 19:07ч

Денят носи настроение, мир и хармония. Вероятността за конфликти и спорове е намалена. По-лесно се постига примирие. Правят се компромиси и се намира общ език с хората. Ставаме по-деликатни, приятни в общуването. Лесно се съгласяваме с мнението на другите. Настроението е стабилно.

Луната във Везни придава известна нерешителност и склонност към колебания. Трудно е да се вземат важни решения, и да се направи избор. Не започвайте глобални дела, а бързо завършете предварително планираното. Човек може да се колебае дълго време между всички плюсове и минуси, да търси както предимства, така и недостатъци. Затова е по-добре да прехвърлите решението на важните въпроси в друг момент.

Уязвими стават са бъбреци, ендокринна система, най-вече подстомашната жлеза. Хората с диабет и проблеми с панкреаса трябва да са особено внимателни.

След 19:07ч Луната преминава в знак Скорпион.

Продължава 11 лунен ден до 16:59ч на 2 юни (от 15:44ч на 1 юни)

Един от най-силните енергийни дни. Енергията в това лунно денонощие е не само активна, но и агресивна и трябва да се направлява в съзидателна практическа дейност. Противоречивост и нееднозначност ще преобладават през деня.

Ден, в който са необходими повече предпазливост и внимание при осъществяването на всякакви дела. Не бъдете пасивни, но и да се претоварвате не бива. Трябва да се внимава да не се вършат глупости. Да не се предприемат рисковани дейности. Може да се започват само такива дела, които изискват пълна физическа и психическа отдаденост. Всичко започнато в този ден, трябва непременно да се доведе докрай.

Може да се проведе изчистване на организма, извеждане на шлаките и отровите. Благоприятни са масажите на бедрата, кръста и гръбначният стълб, разходките на чист въздух. Те ще способстват насищането на организма с кислород и за по-добър сън. Заболявания започнали в това време протичат тежко и продължително, трудно се поддават на лечение.

Денят става вече опасен за взаимоотношенията. Реакциите са непредсказуеми. Не е ясно кое действие до какво ще доведе. Дори невинно казана дума може да предизвика пристъпи на гняв.

Подходящ ден за романтика и интимност, за забавление и разкрепостяване. Предразсъдъци и срамежливост остават на заден план и неустоимото желание за секс се разпалва.

Следва 12 лунен ден от 16:59ч на 2 юни до 18:56ч на 3 юни

Този ден предразполага към добро, хармония и възможност да сме в мир със себе си. Обикновено преминава мирно и спокойно. Изисква се определена концентрация. Нужно е да се вслушваме в своите усещания, а не да ги анализираме. Благоприятно е за общуване, за прояви на алтруизъм и милосърдие, да се помага на тези, които се нуждаят от помощ. Отделете време за по-стари роднини, родители, навестете болни приятели.

14 слънчев ден – Денят е посветен на всички страдащи души. Проявявайте повече любов, доброта и внимание към околния свят, към всичко живо – хора, растения, животни. Обезателно помагайте на нуждаещите се. Особено се препоръчва да ухажвате, да се грижите и да нахраните животните, включително бездомните. Спомнете си за своите близки и отправете  молитва за тези, които са напуснали този свят, запалете им свещ. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Хаос на границата ни с Гърция в първия ден с…