НАЙ-НОВИ:

Съветът на Луната: Добре е първият човек, когото срещнете днес, да е с пълна чанта

В 05:51ч. Слънцето преминава в знак Овен и започва пролетното равноденствие. Марс е в съвпад с Юпитер –  стимулира се амбициозността, предприемчивостта, допринася за ефективни действия в бизнеса.

Луната продължава да е в знак Водолей до 14:35ч на 21 март – прави хората по-чувствителни и нервни.

Подсъзнателно се търси свобода, промяна. Душата се нуждае от нещо по-вълнуващо. Нараства интереса към всичко ново, необичайно. Светът става непредсказуем, не знаем какво да очакваме от околните, както и от себе си. Настроението се променя често и рязко. Не трябва да се претоварвате и да влизате в конфликти.

Уязвими са коленете, долните стави. Да не се тича, да не се върви продължително или да се стои дълго време прав. Очите също са уязвими. Да не се сменят лекарствата и метода на лечение.

Доминиращ  26 лунен ден от 04:58ч на 20 март до 05:31ч на 21 март

Бъдете внимателни към тайните знаци изпратени ви от съдбата. Хубаво е първият човек, когото срещнете днес, да е с пълна чанта. Може да считате, че вървите по правилен път. В този ден сме подложени на изпит от Висшите сили за степента ни на егоизъм. Ден на мъдростта и познание на тайните, но повече в общуването с хората и предаване на опит.

Това е един от опасните критични дни, през който хората са предразположени повече към конфликти. Мислете само положително. Създадените през този ден мисли могат съществено да повлияят на вашето бъдеще. Много енергия отива за празно дърдорене – следете за думите си или по-добре замълчете. При спорове не се стига до добри резултати.

Съществува опасност да изразходвате енергията си напразно. Затова се препоръчва да се въздържате от активни действия, да почивате и да не хабите силите си. Необходимо е да се откажете от ненужните връзки и контакти, да избирате хората, с които общувате.

Не предприемайте и не започвайте нищо, тъй като всичко ще донесе само загуби и вреда. Хората са склонни към лекомислено поведение, да прахосват пари на вятъра, да правят ненужни покупки. Има голяма вероятност от кражби и загуби. Трябва да бъдете максимално сериозни и внимателни. Не се препоръчва физическото натоварване и задимените помещения.

Опасен период за бизнеса. За предпочитане е да се отложат финансовите операции, въздържайте се от сключване на сделки, договори и всякакви търговски операции. Счита се, че всички дела, свързани с бизнеса в този ден са обречени на неуспех, даже, ако в началото всичко да изглежда, че върви добре.

Строго е забранено месо, риба, яйца, морски дарове и гъби. Колкото е по-проста храната на деня, толкова по-добре. Може да се проведе гладуване.

По-добре е да се въздържате от сексуални занимания, тъй като те няма да могат да ви донесат очакваното удовлетворение.

Подстригване и подравняване на косата не планирайте. Това може да доведе до сриване на вътрешната енергия и до депресии.

6 слънчев ден – Време за укрепване на връзките между близки хора, да си помагат взаимно. Нужно е да се отпуснете. Препоръчва се повече релакс и почивка. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Купих си молитвено коланче, когато от Украйна пристигна чудотворната икона…