НАЙ-НОВИ:

Съветът на Луната: Висшите сили ни „проверяват” за гордост и отмъстителност

Луната е в знак Скорпион до 13:10ч на 14 март – емоционалното възбуждане се усилва.

Освобождава се голямо количество разрушителна енергия. Хората стават по раздразнителни и нервни, повишава се чувствителността. Енергията в този период действа на подсъзнанието на човека, пробужда в него странни предчувствия и го лишава от способността да контролира своите емоции. Всяко проявление на агресия, гордост и негативизъм могат да се проявят в близко бъдеще срещу вас. Дори наоколо да цари атмосфера на напрежение и нервна възбудимост, вие трябва да останете спокойни и невъзмутими, доброжелателни и мъдри. В тези дни много хора виждат света откъм най-лошата му страна. Не предприемайте нищо внезапно, не вземайте решения.

Луната оказва силно влияние върху пикочно-половата система. Уязвими са половите органи и дебелото черво. При бременност да се избягват и най-малките натоварвания.

Доминиращ 19 лунен ден до 23:17ч на 13 март (от 22:02ч на 12 март)

Ден на нашите заблуждения и грешки. Хората са най-податливи и възприемчиви на всякакви чужди влияния. Лесно биват манипулирани. Този лунен ден носи негативна енергия.

Внимавайте и се пазете да не изпаднете под чуждо влияние. Хубаво е първо много добре да обмислите нещата и чак тогава да действате. Най-удобното време за избавяне от всичко старо и излишно, за разчистване на вехтории и ненужни вещи.

Бъдете внимателни към отправените ви предложения (колкото и съблазнителни да изглеждат сега), не се поддавайте на провокации и чужди внушения. Отнасяйте се много предпазливо към новите идеи и тенденции, за които узнавате. По-скоро това са провокации на тъмните сили. Доверявайте се само на проверени източници, към които обикновено се обръщате или сте напълно уверени в тях.

В този лунен ден Висшите сили ни „проверяват” за гордост и отмъстителност. Контактите с хората са неблагоприятни и е добре да се сведат до минимум. Избягвайте спорове и изясняване на отношения, тъй като това ще доведе до още по-голямо объркване. Това, през което преминете в този ден, ще е точен показател на вашите истински отношения един към друг и проверка за здравината на връзката ви. Не е подходящо за нови запознанства, които могат да донесат тежки последствия в бъдеще – вероятност за измама и разочарование.

Добре е да се ядат кръгли плодове и зеленчуци и да се откажете от продълговатите (моркови, краставици). Всяка болест проявена днес, се нуждае от бърза реакция и като правило медикаментозно лечение. Тези болести не са тежки, но са продължителни. Уязвими са апендикса и червата.

За предпочитане е да не се подстригвате, за да избегнете неприятности със здравето – мигрена, болка в костите и ставите. Подстрижката ще притегли само негативни преживявания.

Не се препоръчва да правите покупки. Това се отнася на първо място за хранителните продукти. Рискувате да купите некачествена стока, което може да стане причина за натравяне.

Следва 20 лунен ден от 23:17ч на 13 март до 00:30ч на 15 март

29 слънчев ден – Ден на благите проявления и начинания. Може да изберете нов път, да правите нови планове. Приветства се чувството за хумор, което се проявява в този ден като усещане за освобождение от своите комплекси.

Автор: Ивелина Пенчева Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Доц. Снежина Михайлова , имунолог от Александровска болница не се…