НАЙ-НОВИ:

Сашо Кадиев напуснал семейната си къща

Сашо Кадиев е напуснал семейното имение в село Кокаляне. Изнесъл се от къщата, в която живееше с майка си, жена си Таня и тяхната дъщеричка.

Напоследък често е забелязван преди и след работа не в Кокаляне, а в столичен квартал – Манастирски ливади. Кадиев най-редовно бил засичан да пазарува в супермаркетите там, да плаща сметки, да се разхожда в района.

“Държи се сякаш живее тук. Да кажеш, че му е по път към Кокаляне и просто се отбива да напазурава, ама не. Или си е купил апартамент в квартала или посещава някого много, много често.”, вървят коментири на местните. Те не изключват възможността да има потайни срещи зад гърба на майката на детето си, но споделят, че Сашо избягвал да се показва в женска компания.

Любопитна подробност е, че катастрофата, която актьорът преживя съвсем наскоро се е състояла именно в района на Манастирски ливади. Обясненията на Кадиев, който се отърва невредим, бяха, че злополуката се е случила именно докато отивал на работа. Това издаде, че не всяка вечер нощува в Кокаляне. Съвсем наскоро той намекна, че не желае да сключва брак с Таня и заяви, че не е убеден, че е срещнал точната жена за себе си.

“Не мога да кажа, че е така. С Таня сме заедно от доста години, обичаме се, имаме дете. Но не съм сигурен, че и двамата сме открили тази любов. Може би тя е само във въображението. Докато двама души се разправят за сметки, кой ще гледа детето и си гледат часовниците, любовта трудно ще възтържествува”, каза той, пише Ретро. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Тази вечер в епизода от хитовия турски сериал "Завинаги" членовете…