НАЙ-НОВИ:

Рекорден брой съобщения за НЛО

Пандемията от новия коронавирус доведе до пик в съобщенията за неидентифицирани летящи обекти (НЛО) по света, пише в. “Дейли стар”.

В условията на изолация хората разполагат с повече време да се взират в небето. За това им помага и ясното време, да се взират в зачестилите необичайни гледки, предава БТА.

От началото на пандемията се отчитат рекорден брой съобщения за загадъчни светлини и обекти. За последен път такъв пик е отчетен през 1989 г. Тогава хората съобщаваха, че са видели необясними “летящи триъгълници”. Според мълвата в случая става въпрос за секретни изпитания на бомбардировачи.

Сегашният пик в съобщенията за неидентифицирани летящи обекти отчасти се приписва на системата от мини-сателити “Старлинк”. Проектът на Илон Мъск предвижда осигуряването на достъп до високоскоростен интернет от космоса. След извеждането й през миналата година първите 60 от тях оформиха “верига” от ярки точки в небето, озадачаваща случайните наблюдатели.

През последната седмица куп съобщения, за загадъчни светлини и обекти, дойдоха от Белгия, Великобритания, САЩ, Мексико. Любител астроном от Небраска успява да заснеме поява на сякаш от нищото на продълговата синя светлина директно срещу камерата, която само след няколко секунди изчезва. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Виж още:
Властите в Чехия призоваха мъжете в страната да не се изкушават…