НАЙ-НОВИ:

Чаровникът Селим в “Сълзи от рая” от модния подиум до сериалите

Защо ли не ни учудва, че поредната звезда на турските сериали отново е бивш модел. Нашумелият и у нас красавец Берк Атан, който се превъплъщава в ролята на Селим Аръсой в теленовелата “Сълзи от рая”, едва 20-годишен печели голямата награда “Най-добър модел на Турция” и то 2 пъти.

През 2012 година става носител и на друг приз в областта на модата “Най-добър модел на света”.

Не закъснява признанието и за друг негов талант – този на артист. Открит от подиума за киното, много бързо режисьорите го грабват и то все за главни роли, като наградите не закъсняват – “Най-добър актьор на годината” за 2015 и 2016 г.

Берк Атан е роден на 26 септември 1991 в Измир, Турция, в голямо семейство. Като дете живее заедно с братовчедите си. Завършил е университета по изобразително изкуство „Бейкент“, след което се ориентира към актьорското майсторство. В свободното си време се занимава с баскетбол, тенис и фитнес.

Носител е на титлата „Най-добър модел на Турция“ за 2011 и 2012.

През 2013 се снима в два сериала. През 2015 участва е с главната роля в „Слънчеви момичета“.

През 2017 се снима в „Дръж се, сърце мое“ и в “Сълзи от рая”.

Няколко месеца Берк се среща с мениджъра си Симге Бирбен, но двойката се разделя заради целувка по задължение на Берк със своя колежка. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

loading...

Вашият коментар

Виж още:
Председателят на ПГ на ПП ГЕРБ Даниела Дариткова даде извънреден…