НАЙ-НОВИ:

Сайт ЗАРАТА е в ТОП 100 на българските сайтове!

Уважаеми читатели на ЗАРАТА, с удоволствие ви съобщаваме, че сайтът ни приключи Старата 2015 година на 80-то място в класацията ТОП 100 на българските сайтове. Посрещнахме началото на Новата 2016 на 74-то място!

 Вижте tyxo брояча в линията под zarata.info – той, както знаете, е напълно освободен и можете да проследите трафика, развитието на сайта по дни и седмици. Вчерашният 3 януари затворихме с над 19 000 посещения. Днес те вече са 4 900.

Заедно с вас и с вашето доверие, интерес, лайкове и споделяне, успяхме да постигнем тези резултати!
Сега пак заедно трябва да задържим нивото – присъствието на старозагорски сайт сред най-посещаваните в България. Стара Загора го заслужава и може да го направи.

Екипът на ЗАРАТА обещава да работи със същата страст и хъс. Обещаваме да публикуваме все повече и по-интересни нови статии, които да позволят директен диалог между нас и читателите. Благодарим ви за активността в рубриката “Изпрати новина”! Обещаваме да не се страхуваме да експериментираме, да грешим и да се учим от грешките си, да се стремим да предложим максимално широка, точна и интересна информация с по-различен ракурс. Обещаваме да ви подаряваме рубриките ни за душата – поезия, лично мнение, безплатна виртуална библиотека с книги на старозагорски автори, най-интересните истории на красивите любови на старозагорци и не само…

Чакаме идеите и предложенията ви към нас, скъпи читатели. Нека днес заедно удържим zarata.info в ТОП 100! И утре! И занапред! Четете ни, споделяйте харесаните публикации, казвайте ни мнението си!

Благодарим ви!    Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута.

loading...

Вашият коментар

Виж още:
Аз минавам по първия сняг и отново съм силен и…