НАЙ-НОВИ:

Един от съдбоносните дни на лунния месец

Ден, в който може да почувствате предопределение на съдбата. Луна в тригон с Нептун – ще бъдете погълнати от света на фантазията и въображението. Това може да бъде чудесно, особено ако се занимавате с творчески дейности.

Луната е в знак Рак до 09:34ч на 27 май

Проявлението на Луната в този период се характеризира с по-голяма загриженост и взаимна отдаденост. Характерни са проява на капризи, неустойчиво настроение и изразяване на претенции. Външните събития минават на втори план, а по-важен се оказва вътрешният свят. Повишава се чувствителността, емоционалността. Хората стават по-възприемчиви и раними. Нежелателно е да се отправят критики и забележки.

Уязвими са стомаха и млечните жлези, дванайсетопръстникът. Не трябва през това време да се правят никакви операции в тези области.

Доминиращ 5 лунен ден от 08:45ч на 26 май до 09:47ч на 27 май

Един от съдбоносните дни на лунния месец. Символ на деня е Еднорога, обозначаващ вярност към принципите и дълга. Днес е възможно да почувствате предопределението на съдбата. Всичко, което идва при вас като хора, информация, събития – следва да се разглежда като необходимост за вашето духовно развитие. Няма нищо случайно и нищо ненужно! Днес принципите ви може да бъдат подложени на проверка. Настроението е променливо.

Това е най-важният ден от първата фаза на лунния месец – добре е да се правят планове за бъдещето. Всички действия и постъпки днес трябва да бъдат добре обмислени. Задължително трябва да следим мислите и думите, които изричаме, тъй като те могат лесно да се въплътят в реалността. В този ден не трябва на никого да се пожелава зло, нито да се ядосвате или разстройвате.

В този ден ще ви се удават нещата, ако проявите творческа активност. Не е подходящо за нови начинания. Денят подхожда за кардинални изменения в много сфери, но не за сметка на новите възможности, а за подобрение и укрепване на вече съществуващите.

Всички добри начинания трябва да бъдат довеждани до край, иначе тяхната незавършеност може да доведе до беди и проблеми.

Пазете своето имущество. Ако загубите днес нещо, повече няма да го намерите. Всички въпроси свързани с финансови въпроси по-добре отложете за друго време. Прекрасно време за усвояване на знания. Добре е в този ден да се пътува или да се поплаче на сън или на яве. Така се изчиствате.

Бъдете внимателни с храната. Трябва да сте сити, но не и преяли. Единственият ден, в който храната изгаря без остатък и се преобразува в тъканите. Може да се водите от своите инстинкти.

Противопоказна е месната храна, но не трябва да гладувате.

Сексът днес – действа като лечебно средство за тялото и душата. Трансформира натрупаното напрежение и стрес, болезнените симптоми в чиста енергия на радостта и любовта. Отпуска и успокоява.

Подстрижката днес дава импулс към творческа реализация и настройва човек на вълните на радостта, възстановява харизмата. Ускорява растежа на косите.

7 слънчев ден – Денят е подходящ за всички сериозни дела, които предварително са добре обмислени. Може да се планира бъдещето, да се помисли за по-далечни перспективи. Препоръчва се да започвате творчески дела. Не бива да сте мрачни в този ден. Не се застоявайте дълго на едно място. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Доц. Кунчев коментира и най-новото проучване, според което хлорохинът е…