НАЙ-НОВИ:

„Резултатът надмина очакванията ни!“

Това са думите на Ана Колева, собственик на пицария „TENTAZIONE“, когато я попитахме как би оценила ефективността на рекламата в сайт ЗАРАТА.

„Не само през първата седмица след публикацията, но и до сега заведението се радва на интерес от страна на старозагорци. Често е пълно на 100% и много от клиентите направо заявяват, че са прочели статията в сайта и са решили да посетят пицарията.“

Няма нищо случайно – още през първите 6 часа публикацията имаше над 1 700 преглеждания, над 400 споделяния и 10 000 достигнати читатели на страницата ни във „Фейсбук“ – „Всичко за: Стара Загора“. В продължение на една седмица беше и в топ 10 на най-четените в сайт ЗАРАТА.

„Много съм доволна от резултата и се радвам, че взех решение да рекламирам нашата пицария по този не толкова традиционен, но изключително ефективен начин!“ – споделя г-жа Колева.
Екипът на ЗАРАТА й благодари за хубавите думи. За нас добрата оценка е допълнителен стимул да работим още по-усърдно за популяризиране на бизнеса в гр. Стара Загора и областта.

А ако някой иска лично да се увери в истинността на написаното тук, да заповяда в пицария „Тентационе” на адрес:
гр. Стара Загора, бул. „Св. Патриарх Евтимий” 130
Работно време: от вторник до неделя от 10:00 до 23:00 часа
Почивен ден: понеделник. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Виж още:
На 19 ноември 2015 година отбелязваме Международния ден без тютюнопушене.…