НАЙ-НОВИ:

Ревизоро: Политиците в палатки ли да живеят?

“Нека разделим закона от морала. Не че закона е неморален. Всеки се опитва да произнася присъди. Има проблем, но той ще се разбере след време“, това каза в ефира на БНТ депутатът от „Обединени патриоти“ от гражданската квота на „Националния фронт за спасение на България“ Емил Димитров – Ревизоро.

„Има една жена, чиито амбиции се простират в посока анализ, омраза, отмъщение“, каза Ревизоро. „Говорите за собственички на „Артекс“ ли?, попита го водещият Георги Любенов. „Говоря за една жена“, лаконично отвърна Ревизоро. „Косвено тя нанася щети на най-близките си хора. Тя на най-близките си хора им вмени желанието да си отмъщават“, допълни той.

„Съпругите на магистратите трябва да си подбират приятелките мъдро. Защото именно приятелките понякога правят големи глупости“, така отвърна той на въпрос на водещия на БНТ за скандално ниската цена на апартамента на съпругата на председателя на ВКС Лозан Панов.

Емил Димитров коментира и скандала с апартаментите на властта. „Нормално е човек да си вземе апартамент. Ето Цецка Цачева. Тя вече 10-11 години живее в София. Не е ли нормално да се замисли да си купи апартамент, а не да живее под наем. Ами утре няма да е министър, после какво? Да се изнесе да живее в палатка или фургон? Същото е и с Вежди Рашидов. Нормално е човек на неговата възраст да иска да има жилище“, заяви той.

Депутатът разкри: „Не съм купувал апартамент от 1989 година. Това не е хубаво, но така се случи. Живея а апартамента на родителите ми. Всичките пари, които изкарвам ги наливам в една къща в едно село, за да могат децата ми да живеят добре. Прецених, че ми е твърде скъпо да дам всичките си пари за малък апартамент в София“. Ревизоро бе категоричен, че Цветан Цветанов е имал голяма роля в парламента и на заместничката му Дариткова ще й бъде по-трудно, но всички ще й помагат. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута.

loading...

Вашият коментар

Виж още:
За много от нас едно от първите неща, които правим,…