НАЙ-НОВИ:

Какво?! Пак ли ретрограден Меркурий

Заедно с Нептун и Уран, обратният ход на планетата настъпва след 19 часа на 31 октомври. Всичко ще се развива наопаки – както във връзката, така и в работата. Хубавото е, че това е последният лош период за тази година.

Въпреки че ретроградният период не е настъпил, но той се усеща много силно близо 10 дни преди 31 октомври и след 20 ноември.

По-добре не започвайте нови начинания, защото те така или иначе са обречени на провал. Затруднено общуване между близки, приятели и колеги. Не е изключено да имате спънки в уреждането на срещи или да ви се провалят важни преговори. Астролозите съветват да проверявате кореспонденцията си внимателно, документите, върху които полагате подписа си.

През периода представителите на различните зодии трябва да са доста предпазливи, защото ги очакват провокации от различни места. Ако са взели пари назаем, време е да бъдат върнати, за да няма по-лоши последствия от непресметливост.

Ретроградният Меркурий има и положителна страна, колкото и странно да ви се струва. При някои хора той ще подейства мотивиращо. Те ще получат вдъхновение и много нови идеи, които обаче е по-добре да реализират след 20 ноември. Ще открият и грешките си до момента, което ще ги стимулира да работят по-усърдно. Така ще получат и дългоочакваната похвала и подкрепа от околните.

Планетата попада в знак Скорпион, което означава, че периодът може да е критичен за хората с по-голямо его. Те ще опознаят вътрешното си Аз и ще се разделят по-лесно със страховете си. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
При все още изясняващи се обстоятелства камион с великотърновска регистрация…