НАЙ-НОВИ:

Рекламата в ЗАРАТА

Що пък да рекламирам? От какъв зор?!? Пари на вятъра и ефект – никакъв. Особено пък в Интернет! Нали си имам табела, надписи на витрините, визитки… Стига ми толкова! – Това е нормалното мислене на част от бизнеса в България.
Защо?
Защото ефектът от рекламата рядко е светкавичен. Постига се с натрупване и тук принципът е: “Колкото повече – толкова повече!”. Рекламата не само привлича клиенти, но и оформя имиджа на фирмата, издига авторитета й сред другите в бранша – и конкурентите, и партньорите гледат на нея по друг начин.
Дотук добре. Да предположим, че се съгласихте с разсъжденията ми. Логично следва въпросът: Защо в Интернет и защо точно пък в ЗАРАТА?

[ad id=”263680″] Първо за Интернет – прост отговор: Защото все повече хората се ровят в телефоните и таблетите си, отколкото в книги, вестници и списания. “Чичко Гугъл знае всичко!”. Т. е. аудиторията е огромна.
Сега за ЗАРАТА – кратката или пълната версия искате? Нека да е по средата.
Ами като за начало ЗАРАТА е един от големите национално информационни сайтове. Публикува актуални новини от региона, България и света, което означава, че аудиторията е разнообразна във всяко едно отношение и никак не е малка – над 900000 посещения средно на месец. Отделно всички статии се публикуват в най-големия световен клюкарник – Фейсбук, където страницата ни има вече над 270 000 почитатели. И не на последно място – цените ни за реклама са достъпни, приемливи, конкурентни, абе направо нищожни в сравнение с продукта, който предлагаме.
С две думи – хората ни четат и ни харесват. Рекламирайте бизнеса си при нас, за да харесат и вас!
Ето ви линковете за сайта и за цените за реклама:

https://www.zarata.info/
https://www.zarata.info/tsenorazpis/

А, между другото си търсим и още рекламни агенти. 🙂 Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
До края на юни 2016 г., съгласно новия Закон за…