НАЙ-НОВИ:

Разказът на очевидец как мъртвопияният шофьор прегазва полицай в Богомилово

Полицаят, който пострада в опита си да спре криволичещ Опел Астра по улица в Богомилово, е скочил в патрулката и с колегата си са преследвали нарушителя, докато го хванат. Младият служител на МВР е проявил изключителен професионализъм и героизъм!

Нашият читател Благовест Минев е очевидец на инцидента от 29 март, когато мъртвопияният старозагорец Ж. Ж., с отчетени 2,66 промила алкохол, премина през десния крак на патрулиращ полицай, който се опита да го спре със стоп палка по улица в Богомилово. Пияният шофьор не е реагирал на подадения сигнал от служителя на КАТ, чак на 3км от произшествието автомобилът е спрян, където водачът е тестван с дрегер.
Ето какво разказва очевидецът:

“Имам видеорекордер на колата си !! и всичко е записано . Свидетели сме на случилото се със съпругата си , тогава пътувахме по съшия път когато този с Астрата ни изпревари със много висока скорост като за малко да блъсне някакви стари хора стоящи пред едната къща и започна да свири. Полицаите и патрулката се виждаха от поне 800-900 метра , бяха спрели в страни и нямаше нищо , което да ги скрива , и когато видяха как този кара на ляво на дясно единият (този където го блъсна ) полицаи излезе на платното и започна да маха с палката за да може тоя да намали и да спре безопасно, само ,че тоя с астрата като видя полицая даде още повече газ на колата продължи да кара в насрещното и когато приближи полицая рязко сви към него опитвайки се да го прегази . Полицая се опита да избяга назад към патрулката ама този с Астрата успя да мине през крака му и продължи да се мъчи да избяга . Въпреки ,че полицая явно го заболя доста , понеже се хвана за крака успя да се качи в патрулката и тръгнаха след него и после видяхме ,че му бяха препречили пътя ,а те се опитваха да го закопчеят ама тоя пияния се пробваше да ги удря но спряха и други коли и хора , но полицаите вече му бяха сложили белезниците. А относно полицая с пострадалия крак сме го виждали много пъти на пешеходните пътеки на 6-то Основно Училище да спира движението за да преминават децата и много пъти той самия е помагал на сами деца да пресичат като е пресичал заедно с тях . Дано се оправи по скоро полицая ,младо момче е и дано има повече такива полицаи като него …….. Достоен е за уважение!”

Очакваме информация от ОД на МВР кой е младият полицай, за да съобщим името му. За укрепване на имунната система вижте ТУК

Виж още:
Италиански маслини, оцветени с разтвор на меден сулфат, суданска захар…