НАЙ-НОВИ:

Райчев: Покупката на Цветанов „мирише“. Мисли, че ще управлява вечно

“Покупката на апартамента на Цветанов е съшита с бели конци. Мирише отвсякъде. Очевидно е, че има нещо зад кулисите. Има някаква договорка. Детска работа са обясненията. За хората е видимо, няма какво да си говорим. Това заяви социологът Андрей Райчев в ефира на Нова телевизия. Той коментира разследването на Антикорупционния фонд и “Свободна Европа”, че зам.-шефът на ГЕРБ Цветан Цветанов и министърът на правосъдието Цецка Цачева са се сдобили с имоти на “специални” цени.

Целият скандал с апартаментите е шит с бели конци. Има задкулисна уговорка, това е ясно. За хората всичко това е видимо. Виждаме че два месеца преди евроизборите се заформя такъв скандал. Сигурно е, че всичко е било направено законно. Наказанието на Цветан Цветанов и Цецка Цачева обаче няма да дойде по линия на закона, а на евроизборите. Изумен съм от оптимизма на Цветанов. Явно мисли, че те ще управляват вечно и няма търпение. Горката Цачева, сама си изкопа изкопа, анализира социологът.

Въпросът е как ще реагира Бойко Борисов. Той има три стратегии – да започне да казва, че са прави. Втората е да каже: „Който си е дробил попарата, да си сърба. И трета – да се опита да се  замотае. Тази история причинява много сериозна щета на ГЕРБ. Ако предприемат да се защитават, ще бъдат в отбрана до края на живота си. Тази позиция е неудържима. Да не съм на мястото на Борисов, категоричен е анализаторът. За укрепване на имунната система вижте ТУК

Виж още:
Вместо да се облекат в предизвикателно бельо "за сън", обвързаните…