НАЙ-НОВИ:

Рак на стомаха и бъбреците – причини, лечение на Душата

Автор: Светлана Тилкова – Алена

Рак на стомаха

Причини

Причината в кармичен план е прераждане, в което болният е имал голямо наднормено тегло, което не е могъл, въпреки че е искал и се е опитвал, да намали. В настоящото му прераждане неговото подсъзнание е съхранило спомена, който съзнанието преобразува в страх от самия процес на хранене заради трупане на килограми, дори и човекът да не е склонен към пълнеене. Този подсъзнателен страх, комбиниран с неистов на моменти глад и невъзможност да се намери златната среда за нормален живот, е причина за раковото заболяване. То е спасението чрез бягството от живот в една невъзможна реалност.

Причината в настоящия живот може да бъде следствие от анорексия или булимия, последователни етапи на едното или другото заболяване, нехаресване на тялото и ето я болестта заради стремеж човекът да се скрие от света и да избяга от самия себе си, защото се смята никому ненужен.

Лечение на Душата

Единственият начин е веднага след диагностицирането на болестта да започне бавно терапевтично лечение и балансирано хранене с връщане на вярата в красотите на живота.

Рак на бъбреците

Причина

Ракът на бъбреците обикновено се отключва при хора с неправилен начин на живот в настоящото прераждане. Болестта е обратима, ако причината бъде осъзната и не се стигне до хемодиализа, налагаща трансплантация, която не винаги е успешна.

Ако е повлияна от кармата, натрупана в миналите прераждания, заболяването се събужда при хора, живели в предишен живот дълго време без вода и нормални хигиенни условия или такива, които в предишен живот са били насилници и са нанасяли удари върху жертвите си, като умишлено са наранявали бъбреците им – с болестта си в настоящия живот те плащат, особено ако и сега са склонни към агресия и насилие.

Четете още:

Карма и рак

Ракът не е смъртна присъда, а лечима болест на Душата

Рак на гърдата и дебело черво – причини, лечение на Душата

Тумор на мозъка – причина, лечение на Душата

Рак на гърлото, ларинкса и белите дробове – причини, лечения на Душата Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
На 19.11.2019 г., в 09:00 ч., във Второ РУ –…