НАЙ-НОВИ:

Рак на гърдата и дебело черво – причини, лечение на Душата

Автор: Светлана Тилкова – Алена

Рак на гърдата

Причина

Ракът на гърдата е следствие от потискането на майчинското начало в жената най-често заради отдаване първенство на професионалната кариера, без значение дали е създала семейство или е необвързана.

Ако причините да не създаде потомство са медицински, заплахата „рак на гърдата“ не съществува.

Лечение на Душата

Ракът на гърдата в началните му фази може да бъде превъзмогнат и неутрализиран, ако жената промени своето мислене и начина си на живот и започне да отделя повече внимание и даже всеки свободен свой миг на децата и внуците си, ако има такива, защото в настоящото си прераждане тези жени не са наказани с бездетие, а сами са го избрали. Когато настъпи мигът на осъзнатата грешка, обикновено вече е късно за бременност и раждане, но има още едно спасение – да бъде осиновено и отгледано дете.

Карма и рак

Рак на дебелото черво

Причина

Причините, следствие от настоящия живот, са две групи.

Първата и най-масовата е постоянен гняв и омраза към най-близките, към деловата среда, към всичко и всеки, към настоящето, унищожило някакво обично минало или статукво, към обществото, в което живее съответният човек. Омраза и гняв, които изпълват съществото на човека, обсебват мислите му денонощно, а той не успява да ги изхвърли и надмогне.

Втората е анално изнасилване или пък прекомерна склонност към анален секс, въпреки че тук заболяването би се проявило, ако има тъканно нараняване и гниене.

Когато причините за болестта са следствие от кармично наследство, обикновено болният от рак на дебелото черво и в настоящия си живот живее с хора, към които е трупал гняв или омраза в свое предходно прераждане, бил е тормозен или даже убиван от тези хора, с които сега Съдбата го среща. Той естествено няма съзнателен спомен от това свое прераждане, но подсъзнанието му помни и разпознава кармичните врагове.

И тъй като енергията на гнева и омразата се материализира и трупа в червата и заедно с шлаките от организма се изхвърля през дебелото черво, тяхното задържане заради постоянното поддържане на омраза и гняв води до събуждане на раковите клетки.

Лечение на Душата

Съветът е лесен, но в практиката ми са единични случаите, в които човекът, болен от рак на дебелото черво, е успял да намери сили в себе си и да надмогне омразата си към заобикалящия го свят дори към въздуха, който диша, защото е по-различен от онзи другия, отпреди 40-50 години. Омразата убива и не се лекува. Другото е изключение. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Ракът не е смъртна присъда, а лечима болест на Душата

Виж още:
Мария Габриел и Папа Франциск отправиха послание за повече единство…