НАЙ-НОВИ:

Над 1000 работни места ще открие българска фирма

С 1085 служители през следващите три години ще увеличи своя екип българската софтуерна компания “Булпрос консултинг”. Така броят на заетите в нея ще надхвърли 1500 души, съобщи пред “Капитал Daily” изпълнителният директор Ивайло Славов.

Инвестицията в разрастването на компанията е малко над 3 милиона лева. “Булпрос” получи сертификат за “инвестиция клас А” от Министерството на икономиката заради проект за разширяване на дейността. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Големите темпове на ръст в “Булпрос” всъщност не са новина за сектора – само от началото на 2016-а до края на първото полугодие екипът й се е увеличил с 60% и се очаква до края на годината той да надхвърли 700 служители. Компанията заема десето място в българския IT сектор в годишната класация К100, с увеличение на приходите от 64% през 2015 година. За последните няколко месеца “Булпрос”, в чиято група влизат общо пет компании в различни IT направления, привлече общо 3.5 млн. евро вложения – от двата фонда BlackPeak и NEVEQ II, както и от един частен германски инвеститор.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Виж още:
Тази година се навършват 179 години от рождението на Апостола…