НАЙ-НОВИ:

Илиян Илиев: ПРОЗОРЕЦЪТ НА ОВЕРТОН И КАК ДА СКОЧИМ ПРЕЗ НЕГО КЪМ СМЪРТТА

Напоследък има доста обикновени хора, които седят и се чудят, как така идеи, философии, отричани до вчера социални извращения, днес вече се превръщат в норма за Обществото. Отговорът не е прост и изисква разбиране на процесите за манипулация на човешкото мислене и формите за въздействие върху социалните процеси. Това е идея, която работи и чрез нея, съвършено чужди на обществото формати се вадят от помийната яма на общественото презрение, измиват се и накрая се закрепват законодателно.

Чрез тази идея се легализираха хомосексуализмът и еднополовите бракове. И в момента се работи върху легализацията на педофилията и кръвосмешението. А на бас, че ще бъдат законово признати в Европа в близките години.

Тази система за манипулация и въздействие на Обществено-социални процеси дори си има име: „ПРОЗОРЕЦЪТ НА ОВЕРТОН“.

Технологията на процеса е основана на базовите слабости, които съществуват във всеки един човек. „Прелестта“ на тази технология е в това, че тя работи дори когато те се осъзнават. Обикновено манипулациите спират да работят, в момента в който се осъзнае нейния далечен замисъл. Но в този случай, въздействието на подсъзнанието възниква чрез базовите потребности на човека.

Leonhard_Kern_Menschenfresserin

А те са :

Толерантност

Евфемизъм

Принадлежност към стадото

Илюзията на авторитета

Законно – значи правилно

Според Прозорецът на Овертон за всяка идея или проблем в обществото съществува т.нар. прозорец на възможностите. В рамките на този прозорец идеите могат или не могат да се обсъждат масово, открито да се поддържат, пропагандират, да се опитват да се закрепят нормативно.

Но Прозорецът се движи, като променя възможностите от стадий на „немислимото“, съвършено чуждото за обществения морал, напълно отхвърлено – до стадия на „актуалната политика“, тоест до нещо вече широко обсъждано, прието от масовото съзнание и закрепено в норми.

ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ !!!

ПРОЗОРЕЦЪТ НА ОВЕРТОН ОПИСВА РАБОТЕЩА ТЕХНОЛОГИЯ, КОЯТО ПОЗВОЛЯВА ДА СЕ ЛЕГАЛИЗИРА ВСЯКА ИДЕЯ.

Днес изхвърлят от учебниците по история ТУРСКОТО РОБСТВО. По медиите вървят мастити учени, които обясняват, че няма икономически фактори, за да НАРИЧАМЕ ТУРСКОТО ВЛАДИЧЕСТВО, РОБСТВО , че САМО ДЕЦАТА НА РОБИ, СЕ ГОРДЕЯТ ДА СЕ НАРИЧАТ РОБИ, ЧЕ Е ГОРДОСТ ДА СМЕ СВОБОДНИ, КАКВИТО ВИНАГИ СМЕ БИЛИ.

Следва втората част на Процесът.

Левски става ТЕРОРИСТ, според съвременните европейски норми, Ботев и Вазов изчезват от учебниците, РУСНАЦИТЕ СЕ ПРЕВРЪЩАТ ОТ ОСВОБОДИТЕЛИ В АГРЕСОРИ, НОСЕЩИ ИМПЕРСКАТА ПОЛИТИКА НА РУСИЯ.

След това следва ТУРЦИЯ Е ПАРТНЬОР НА НАТО, НЕ Е ПРОБЛЕМ ДА ПАЗИ НЕБЕТО НИ. ЛОШИТЕ РУСНАЦИ СТАВАТ ПО-ЛОШИ И НИЕ СЕ НУЖДАЕМ ОТ ПРИЯТЕЛИ.

За да завърши с обсъжданите по форумите и медиите тези, една етническа партия, да бъде регистрирана и открито да защитава интересите на чужда Държава. Но нали това вече е играно веднъж. Ще мине пак. А след някоя година, тази Партия, може законно да предложи, да обявим сливане с нашите съседи, защото сме с еднакви евро-атлантически ценности.

Затова и хора, твърдящи че просперират в Америка, се закъхъриха за гражданските си права в България. Около 1000 човека на брой, но с претенции, че говорят от името на 2 млн., зад граница. И намират почва при 5000 тук, събрани около Демократичния ни Президент, наследник на висши Комунистически кадри и самия той успешен наследник на червената идея и един Политик, който не заведе дело срещу медията, твърдяща че е обърнал един от изходите на човешкото тяло във вход.

А това, че Министър-Председател на Холандия преди няколко години, обяви православието за най-големия враг на Демокрацията… Ами той е приятел, евро-атлантик. Майната му на православието.

НО НАЛИ СМЕ ДЕМОКРАТИЧНО ОБЩЕСТВО, ИМА СВОБОДА НА СЛОВОТО, ЗАЩО ДА НЕ ПОГОВОРИМ И ЗА ПЕДЕРАСТИЯТА, ПЕДОФИЛИЯТА, ИНЦЕСТА?

За учените е нормално да говорят за всичко – за тях няма забранени теми, те са длъжни да изучават всичко. И те говорят, дискутират, обсъждат открито „човешките ценности“ по медиите.

За по-малко от век, християнските ценности, се превърнаха от добродетел в пречка на прогреса. Примери се търсят и дават от древността.

Нали Лот е спал с дъщерите си“

Кронос е изял децата си“

Ахил се е гордеел, че е интимно близък с Патрокъл“

ПРОЗОРЕЦЪТ НА ОБЕРОН“ се придвижва напред.

Примери се вадят и от Природата.

Има над 400 вида животни, при които се среща хомосексуализъм.“

Мохамед се е оженил за 6 годишна, но вижте с каква грижа се е въздържал и не е консумирал брака, докато не е станала на 9“

Гай Петроний в „Сатирикон“ разкрива, че в Рим е било нормално, 9-тата година е била за омъжване на момичетата“.

Реалните противници – тоест нормалните хора, които не искат да остават безразлични към проблемите с педерастията, инцеста, педофилията, се опаковат задно с радикалните плашила и се етикират при радикалните противници.

Ролята на тези плашила е активно да създават образа на откачени психопати – агресивни, фашизоидни хейтъри на антропофилите, призоваващи да се изгарят живи педерасите, педофилите, евреите, комунистите и негрите. В медиите се появяват всякакви защитници на ЛИБЕРАЛНИ, ЛИБЕРАСТКИ, ЕВРОПЕЙСКИ И ЕВРОГЕЙСКИ ИДЕАЛИ, но не се намира място, за тези, които се опитват да говорят за християнство, семейни ценности, родова памет.

Днес вече приемаме за нормално, да сме най-близки приятели с тези, които преди век и половина са ни колили и изтребвали като нация, а враговете ни да са тези, които са дошли и с цената на 200 000 убити, са ни освободили.

На Шипка вече няма руснаци, а украинци. В Руско-турската война са се били финландци, румънци, поляци, унгарци, само руси е нямало.

КАКТО Е ТРЪГНАЛО, ДО НЯКОЛКО ГОДИНИ ЩЕ СЕ РАЗБЕРЕ, ЧЕ ГЕНЕРАЛ КЪСТЪР И НЕГОВАТА 7 КАВАЛЕРИЯ, НЕ СА ЗАГУБИЛИ ЖИВОТА СИ ПРИ „ЛИТЪЛ БИГХОРН“, А СА ПАДНАЛИ ГЕРОЙСКИ, ЗАЩИТАВАЙКИ САМАРСКОТО ЗНАМЕ ПРИ СТАРА ЗАГОРА.

А масово експерти, завършили в Москва, Ленинград, Киев и служители на бившата ДС, ни говорят за американските ценности, демокрация и са готови да тръгнат на кръстоносен поход срещу Русия. Разбира се, с пълни банкови сметки, в които се превеждат долари от няколкостотин НПО.

Затова нарушители на Държавната граница се посрещат с умиление и сълзи, а се демонизират защитниците й. Защото така работи „ПРОЗОРЕЦЪТ НА ОВЕРТОН“. И бавно, но сигурно се отваря все повече, а задокеанските ни „демократични приятели“ с усмивка ни подканят да скочим през него.

Подканя ни Властта, която защитава престъпници, Съдът и Прокуратурата, които работят с плащане на парче и дават години за кокошка, а условни присъди за милиони, Медии, готови като Матросов да скочат пред амбразурата, в името на всяка добре заплатена кауза.

ПРОЗОРЕЦЪТ НА ОВЕРТОН“ все по осезаемо ни мами. Да скочим.

ПРОБЛЕМЪТ Е, ЧЕ ЕДИНСТВЕНИЯ ПЪТ СЛЕД СКОК ОТ ВСЕКИ ПРОЗОРЕЦ Е НАДОЛУ. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Центровете на спешен телефон 112 вече са длъжни да осигуряват…