НАЙ-НОВИ:

Проект “История – България” с поредна спирка в Стара Загора

Проект „История-Стара Загора“ ще бъде осъществен  следващата събота – девети април. Мястото на срещата за всички, които желаят да се присъединят към групата, е „ Парк Пети октомври“,  а часът  – 10.

Днес в Стара Загора организаторите  представиха проекта „История БГ“. Той е един от проектите на фондация „ Актуални младежи“. Основната му цел е да  предизвика интереса на младите хора към изучаването на българска история и личността на героите, които не попадат в страниците на учебниците. Интерактивните занятия се провеждат от участниците в проекта  в различни градове на страната.

Началото на проекта е поставено през 2013 година на връх  Шипка. След Батак, Велико Търново и Ловеч, Стара Загора е поредният град от спирката на любознателните български ученици и студенти.

Шест са местата в Стара Загора, където ще се проведат занятията на фондация „ Актуални младежи“ по проекта „История Стара Загора“, каза председателят  на фондацията  Илиян Евтимов за Радио Стара Загора. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
От 4.30 часа на 3 април 2016 г. (неделя) спирката…