НАЙ-НОВИ:

Премиерът Борисов: Няма нищо незаконно с парите от Венецуела

“Българският главен прокурор, в същия ден в който аз получих сигналите, отиде в английското посолство и информира службите по случая “Гебрев”. Нямаше нищо незаконно и с милионите от Венецуела. В момента, в който дойде сигнал от американска страна за нещо нередно, аз извиках посланика на САЩ, за да му кажа по какво работим. Извиках ги лично, за да не се пишат такива малоумщини.” Това коментира премиерът Борисов в Мюнхен.

Оставил съм парламентарната група да ги решава тези въпроси. Аз съм се явявал на избори по всякакви кодекси и всякакви закони, каза днес пред журналисти в Мюнхен премиерът Бойко Борисов, цитиран от “Фокус”. Коментарът му беше по повод спорните промени в Изборния кодекс. Омбудсманът Мая Манолова днес вече обяви, че ще даде тестовете на Конституционния съд.

Борисов е в Мюнхен за конференция на сигурността и там вече разговаря с премиера на Либия и главния преговарящ на ЕС по въпросите на Брекзит Мишел Барние. Нали това искате – да не им се бъркаме в работата.

“Аз съм се явявал на избори по всякакви кодекси и всякакви закони. Нали това искате – да не им се бъркаме в работата. Аз си върша моята работа, парламентът си решава техните проблеми. За диктатура точно БСП да говорят е несериозно. Точно тези хора ли да говорят с това, което направиха с “Костинброд”? Те си мислят, че всички сме безпаметни като тях. Президентът Румен Радев спечели изборите при същия Изборен кодекс и когато ние бяхме на власт. Аз също съм печелил при тяхно управление. Ако можеш да спечелиш, печелиш”, коментира Борисов промените в Изборния кодекс и обвиненията от страна на БСП.

“Българският главен прокурор, в същия ден в който аз получих сигналите, отиде в английското посолство и информира службите по случая “Гебрев”. Нямаше нищо незаконно и с милионите от Венецуела. В момента, в който дойде сигнал от американска страна за нещо нередно, аз извиках посланика на САЩ, за да му кажа по какво работим. Извиках ги лично, за да не се пишат такива малоумщини.

България стои много добре и всички ни хвалят. Трябва да се стегнем и малко във вътрешен план. Защото всички помним. Много скоро беше кабинетът “Орешарски”, заяви премиерът по повод горещите теми за отравянето на Емилиян Гебрев и наличието на пари от Венецуела в българска банка.

“Сега Красимир Каракачанов говори с “Локхийд Мартин” какво още може да се направи у нас. Говорим за завод, в който да си ремонтираме самолетите. Това при положение, че се сключи договор с тях”, обяви Борисов по повод предстоящите преговори със САЩ за закупуване на F-16. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута.

image1 (9K)
loading...

Вашият коментар

Виж още:
"Всички ние като общество имаме отговорната задача да направим така,…