НАЙ-НОВИ:

Време за постигане на висша мъдрост

Луната се намира в знак Дева до 17:44ч. на 15 януари – ключовите думи са отговорност, ред и дисциплина.

Концентрирайте се върху текущи задачи. У човека възниква желание да се меси в работата на другите без да го молят.  Става доста критичен. Може да се появят търкания с околните.

Уязвими са червата, стомашно чревният тракт, поради което се препоръчва щадяща диета. Повишава се опасността от хранителни отравяния. Проблемите с храненето и здравето излизат на преден план. Алкохолът действа като киселина и силно уврежда нервната система.

Продължава 20 лунен ден до 21:41ч на 14 януари (от 20:26ч на 13 януари)

Ден подходящ за размишления, можете да вземете важни решения. Ден за алхимия на духа. Време за постигане на висша мъдрост.

Всички действия трябва да са много добре обмислени. Работете бавно, но качествено, като се проверява всичко внимателно. Правете това, което обстоятелствата изискват. Успех ще имат само тези, които работят в колектив, задружно. Опитите сами да постигнете нещо няма да доведат до никъде.

Избягвайте сцени на ревност и неразбирателство, защото могат да станат повод за критичност в личните ви отношения. Хората, които са най-близко до вас, отразяват вашата собствена личност, така, че не бързайте да ги съдите и обвинявате. Разногласията в този ден водят до сериозни конфликти. Опитайте се да не се карате със своите близки. Поради взаимовръзките в света, всичко се случва като в една верижна реакция. Всяка неправилно казана дума в 20 лунен ден може да причини много нежелани последици в бъдеще.

Днес могат да се случат интересни събития, нови емоции и усещания. Ако в този ден срещнете нов познат, общуването ви може да се превърне в нещо повече. Освен това е възможно този човек да стане най-добрият ви приятел. Добре е да се правят признания – това може да бъде признание в любов, но само ако сте искрени.

Интимните отношения трябва да бъдат спокойни. Важното е на двамата партньори да им е приятно и да се чувстват комфортно един с друг.

Подстригването днес стимулира оптимизма. Ако сега не ви е време за фризьор, подрежете бретона си или  милиметър от някой кичур.

Следва 21 лунен ден от 21:41ч на 14 януари до 22:55ч на 15 януари

30 слънчев ден – Време за сериозни избори, за завършване на старите дела, но да не се започват нови. Подходящо за важни мероприятия и за всичко, към което се отнасяте сериозно. Подхождайте към всяко дело творчески и с вдъхновение. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Виж още:
1% от БВП отива в джобовете на организаторите на хазартни…