НАЙ-НОВИ:

Петя Буюклиева с болезнено разкритие

Тя сподели за трудния момент в нейния живот – това е когато майка й загива нелепо, убита на място от 17-годишна неопитна шофьорка.

И до днес в главата на Буюклиева отеква телефонното обаждане, с което й съобщават, че майка й е била блъсната, докато отивала до кварталния магазин, за да купи продукти да й приготви любимите курабийки.

Трагедията била двойна, защото от шока бременната по онова време в четвъртия месец Петя губи бебето си. След като излязла от ступора, певицата била изправена пред дилемата дали да повдигне обвинение на виновната шофьорка. Искало й се да отмъсти за брутално отнетия живот на майка си и жадувала за справедливост, но все пак решила да не съди девойката, защото осъзнала, че това ще я прати в затвора и ще съсипе младостта и живота й.

“Винаги съм вярвала в Господ. Вярвам, че трябва да бъдем добри, да прощаваме. Колкото и да беше трудно, когато ми казаха “Прости на това момиче”, аз й простих. Въпреки, че сърцето ми се разкъсваше на парчета, въпреки, че до ден днешен, след 15 години, имам голяма празнина. Справям се, държа се”, сподеял звездата, пише Ретро. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Гoлeми пoжaри избухнaхa нa гръцкитe ocтрoви Eвия и Крит, a…