НАЙ-НОВИ:

Периоди на успех и неуспех през годината

Кои са тези периоди?

Числата на късмета в годината на Металния плъх  са: 2, 3, 6, 8.

Месеците на късмета са: февруари, март, юни, август.

Числата на неуспеха в годината на Металния плъх са: 4, 5, 9

Ще си спестим проблемите, а неприятностите ще ни заобикалят в личен и в професионален план, ако избягваме неблагоприятните числа – 4, 5 и 9. Те може да са изписани на билети за лотария, билети за градския и междуградския транспорт, на самолетни билети, на квитанция за паркиране. Може да са на билети за кино или театър, на номера на автобуса, с който пътувате. Не бива да съчетавате тези числа в номера на вашия личен автомобил, без значение в какъв порядък се изписват, ако го купувате в годината на Плъха. Доверете се на числата на късмета, защото другите от нищо може да ви довлекат неприятности.

От нас зависи, а това изискване важи за родените в годината на Плъха, да не се предприемат сериозни начинания, инвестиции, да не се взимат решения, които може да преобърнат живота ни в неочаквана негативна посока през януари, април, ноември и декември.

Периоди на неуспеха

23 април – 22 май 2020 г.

15 ноември – 14 декември 2020 г.

13 януари – 11 февруари 2021 г.

Цветовете на успеха в годината на Плъха

Червеният цвят е традиционен за Изтока, особено за китайците, защото според техните вярвания защитава от болести и зли духове. Другият смисъл в това вярване е, че червеният цвят е на кръвта, която не бива да се пролива, а трябва да тече в хармония с Вселената и кармата във вените на всеки човек, защото е носител на живота.

Ако носим червен аксесоар, успехът ще е с нас, особено ако и думите, и делата ни са верните. В критична или равновесна ситуация ще ни помогне и ще наклони везните в наша полза.

Нюанси, с които да привлечем любовта, успеха, парите и стабилността в семейството

Вече казах за значението на червения цвят, към който можем да добавим синия, златистия и зеления. В комбинация с влиянието на Уран през 2020 година, чиито цветове са мастиленосиньо, тъмновиолетово и тъмнозелено, бежово, хармонията в живота ни е гарантирана. Все пак нищо даром не бива да очакваме. Цветовете ни помагат, но не ни освобождават от мислене и правилни действия.

Цветове на неуспеха в годината на Плъха

Цветовете, които не е желателно да използваме както на дрехи, така и на аксесоари, са жълтият и кафявият във всичките им нюанси.

Бижута, минерали за годината

Минералът на Плъха е тюркоаз, на Уран – син сапфир, аметист, бисер и корал. Обковът, ако бижутата не са само нанизи от тези минерали, може да е жълто и бяло злато или сребро. Бялото злато и среброто са в хармония с високосната 2020 година.

Връзка между Плъха – властелин на годината, и подреждането на дома по фън-шуй

Когато пътуваме, правилният ни избор е в посока запад, северозапад и югозапад.

Добре е да избягваме често предпочитаните дестинации юг и югоизток, защото неприятностите дебнат незнайно къде по пътя ни. Защо да ги предизвикваме, след като са възможни?

Съгласно фън-шуй посоката на подреждане е север, но е много трудно да се правят промени всяка година в жилищата ни, особено ако север или друга посока, която отговаря на фън-шуй, е кухня или сервизни помещения.

Годината е на Металния плъх, а той има изискан вкус и умее да цени красивото в дома си и в живота, да си ги осигурява, но без да прахосва много пари, защото има и други цели, а и е голям спестовник. В неговата година някои от подвластните му хора ще се превърнат в стиснати до крайност същества, а други ще започнат да харчат повече от предвиденото. Да внимават, защото между пилеенето на парите и стиснатостта крачката е една.

Домът на хората, подвластни на Плъх, е удобен и уютен, с правилното обзавеждане, отговарящо на вкуса им и на този на семейството, ако са го създали. На такава хармония можем да се радваме и ние, родените в останалите зодиакални знаци от източния зодиак, ако имаме желание да сме в съзвучие с неговата година, дори ако безредието е нечия хармония, особено при родените във Водолей.

Автор: Светлана Тилкова – Алена Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

loading...

Вашият коментар

Виж още:
Пандемията от новия коронавирус, жертвите до момента и мерките, предприемани…