НАЙ-НОВИ:

Пеевски гони Гонзо от Левски!

Дните на Георги Иванов в Левски са преброени! Гонзо ще е жертвеното агне, което управленският кръг около Делян Пеевски ще хвърли на публиката при 7-и пореден сезон без трофей!

Неуредиците около „синята“ селекция, както и атаките в гръб на хора от клуба, са накарали Иванов да говори в София срещу част от настоящата управа. Легендарният №9 е недоволен, че не се отпускат пари за качествени попълнения. Думите му стигнали до ушите на Пеевския кръжок, който е бесен на Гонзо, пише 7DniFutbol.bg

В същото време пък управниците са притеснени от непрестанните скандали с перспективни юноши на клуба. Те бягат, защото отказват да подпишат с мениджър, наложен им от Иванов. След Мисяк, на път да се махнат са и близнаците Цоневи. Всичко това ще обърне за пореден път публиката срещу управата. Точно Гонзо пое ангажимент в отбора да бъдат налагани юноши за сметка на чужденци. Сега обаче той прави обратното, влачейки съмнителни чернокожи елементи.

На среща със своите подопечни в Левски Делян Пеевски е бил категоричен, че не му трябват проблеми с публиката на „сините“ в навечерието на президентските избори. В същото време вече е отчетлив конфликтът между Гонзо и адвокатът на ДПС-депутата – Александър Ангелов, който е наместник на Пеевски. След последното заседание на УС юристът направи доста ехиден коментар, чиято цел бе точно невъзможността на Гонзо да се справи с положението.

Източник: фрогнюз.бг Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
247,59 на 10 000 е нивото на заболелите от грип в…