НАЙ-НОВИ:

Как изкарва 3000 лева по приятен начин Мариан Вълев – Куката от “Под прикритие”

Хитър начин да изкара лесни пари е открил актьорът Мариан Вълев, който се превърна в любимец на телевизионните зрители с образа си на Куката от хитовия сериал “Под прикритие”.

Той е започнал да иска пари от кръчмари, за да се появи в заведенията им, пише столичен седмичник.

Схемата на актьора е проста – той се договаря със собственици на заведения, които искат да се появи за час и половина в заведението им. Неговата задача е да хапне, да пийне, да побъбри с феновете и след това, ако желае, да си замине.

За тази “услуга” Вълев прибирал до 3000 лева от кръчмарите, за които присъствието му е реклама. Доскоро Куката нямаше нищо против да обикаля по партитата и без пари, но осъзнал, че хора с доста по-нисък звезден статут от неговия изкарват пари по този начин и са го превърнали в бизнес.

Един от тях е “брадърът” Джино, който не е известен с нищо друго, освен че е бил приятел на фолк певицата Джена. Благодарение и на това той стана победител в последния сезон на телевизионното шоу “ВИП Брадър”. По същия начин пари изкарваше и моделът Мариан Кюрпанов, който също се появи в предишен сезон на риалитито.

Откакто Вълев си сложил цена, офертите доста намалели, но пък за сметка на това тези, които все пак му отправяли, му осигурявали добри доходи.

“Това е идеално за Мариан, защото с хонорарите си на актьор трудно свързва двата края. Затова пък от кръчмарските ангажименти добре се печели”, коментират артисти. За укрепване на имунната система вижте ТУК

Виж още:
За падащи камъни по пътната мрежа в област Смолян съобщават…