НАЙ-НОВИ:

Пандемията сринала психически Георги Мамалев

През месеците на изолация Георги Мамалев не се чувствал никак добре психически. “Изпаднах в депресия, когато дойде пандемията. Страхувах се”, признава той.

Както повечето хора над 60 години той имал притеснения за здравето си и сериозна уплаха, че може да се зарази. Независимо, че мерките отдавна са разхлабени, Мамалев продължава да се страхува, тъй като бройката на заболели драстично се увеличава.

Заради това актьорът продължава да спазва дистанция не само в закрити пространство, но и когато е на открито. Слага маската на лицето си още като излезе от дома си и не я сваля даже когато се разхожда в парка. Затова и в последните месеци отказва да се снима и прегръща с фенове и се надява те да не му се сърдят, а да го разберат.

Мамалев е ядосан и заради отпускането на мерките, което според него е голяма грешка. “Много хубаво тръгнахме в началото в борбата с вируса. Това, което се случи на стадиона на мача, беше недопустимо. Защо разрешиха да има и абитуриентски балове?”, гневи се той. Макар да е минал през много трудности в живота си, признава, че 2020 е най-трудната му година, защото освен всичко друго е останал и без работни ангажименти. “Всичко се срути. Имах много уговорени изяви у нас и в чужбина. С Камен Воденичаров и Тончо Токмакчиев щяхме да ходим в Цюрих, Мюнхен и Хамбург, но заради пандемията всичко отпадна. Куп представления бяха отменени”, оплака се Мамалев, пише Галерия. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Десетки трупове на защитените птици бързолети са открили природозащитници в…