НАЙ-НОВИ:

Как ще се отрази пълнолунието на всяка зодия

В нощта на 7 април  срещу 8 април ще сме свидетели на явлението Супер Луна.

Перигеят на Луната ще бъде на 7 април в 21:10 – 8 часа и 25 минути преди пълнолунието на 8 април в 5:35 ч., съобщават dariknews.bg.

Пълнолунието тази вечер ще бъде най-голямата Супер Луна за годината и ще бъде във Везни. Този кардинален въздушен знак прави баланса и хармонията централни за неговото значение.

Всичко, което трябва да направите, е да погледнете красотата на пълнолунието, за да разберете неговата сила. Тази точка на лунния цикъл е, когато Слънцето и Луната образуват точно противопоставяне, предизвиквайки емоционална интензивност и сурови разкрития.

В астрологията Слънцето управлява вашето външно Аз, докато Луната управлява вашето вътрешно Аз. Когато тези две небесни тела са в противоречие, е трудно да скриете вродените си чувства и истината почти винаги се изяснява по някакъв начин.

Какво да очаква всяка зодия от пълнолунието през април:

Зодия Овен

Осъзнавате нещо ценно за връзка, в която може да сте замесени. Време е официално да подпечатате сделката или да разделите пътищата си. Научавате повече за това как възприемате отношенията. Как може да създадете отношения много по-силни, които да продължават напред.

Зодия Телец

Има толкова много часове в един ден – време е да ги оползотворите максимално добре според собствените си възможности. Намерете начин да постигнете баланс между продуктивност и почивка. Правете го така, че да ви кара да се чувствате добре и освежени. Прекалено многото работа или почивка ще ви накара да се чувствате неуравновесени.

Зодия Близнаци

Детето във Вас никога не пораства. Винаги ще има част от вас, която иска да забрави чуждото мнение и свободно да твори. Винаги ще има част от вас, която ще иска да се забавлява. Открийте какво ви пречи за да изпитате пълна радост.

Зодия Рак

Светът може да окаже натиск върху вас. Трябва да се съобразите с професионалните си ангажименти и да направите име. Влагайте усилия в създаването на пространство, където да се чувствате сигурни, разбрани и обичани. Това ще ви помогне в постиженията ви повече, отколкото си мислите.

Зодия Лъв

Има толкова много, което трябва да се каже, и толкова много, което може би е по-добре да се премълчи. Прекарайте това време, преразглеждайки навиците си за комуникация. Намерете смелост да говорите, когато е необходимо, и мъдрост да знаете кога е по-добре да запазите информацията за себе си.

Зодия Дева

Има голяма разлика между това, което искате, и това, от което се нуждаете. Ако държите твърде много на външните удобства, време е да осъзнаете, че сте си самодостатъчни. Повярвайте в себе си, и гледайте как вашият свят разцъфва.

Зодия Везни

Човекът, в когото се превръщате, може да не прилича на човека, който сте били. Все пак е нужна смелост, за да вземете решения, които ви подготвят за следващата фаза от живота. Никога не позволявайте да ви казват кой сте. Единственият човек, който ви познава наистина добре, сте самите вие.

Зодия Скорпион

Има част от вас, която никой никога не вижда, но това не я прави по-малко важна. Прекарайте това време като работите върху отношенията си, подхранвайки вродената си духовност. Може просто да откриете нещо невероятно смислено в собствената си сила.

Зодия Стрелец

Време е да излезете от зоната си на комфорт и да опознаете другите хора на по-дълбоко ниво. Всички сме свързани и вашите действия, когато общувате с други хора, имат силата да влияят на света. Участвайте в превръщането на света в по-добро място.

Зодия Козирог

Светът забелязва постиженията ви и е време да имате смелостта да направите следващия си ход – да се изявите открито. Поемането на риск ви прави уязвими на провал, но също толкова уязвими и за успех. Бъдете готови да поемете този риск.

Зодия Водолей

Имате силата да научавате всичко, което си наумите. Дори пътят да е дълъг и да е привидно невъзможен, всяко ново умение започва с една малка стъпка. Поемете обещание към себе си и научете това, което винаги ви е било интересно.

Зодия Риби

Да правите жертви никога не е лесно, но е необходима стъпка в процеса на растеж. Намерете го във вас, за да се сбогувате с нещо, което няма място в бъдещето ви и стои на пътя на собствената ви промяна. Оставете след себе си комфорта обвит в пашкул, за да можете да полетите. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Депутати и министри остават без заплати от 1 април до…