НАЙ-НОВИ:

Осипова ще използва “Фермата”, за да избяга от скандала с фризьорката

Осипова вече оре, дои крави и овце и върши всякакъв друг селски труд, за да успее да се пребори за голямата награда от 100 бона.

Тя получава покана да влезе в риалити формата още в началото на годината. След дълго умуване плеймейтката дава съгласието си на продуцентите Иван и Андрей. Двамата ортаци искат да покажат, че и момичетата от кориците на еротичните списания могат да вършат всякаква работа, а не само да се гримират и да чупят стойки. С участието си Жанета смята да стане още по-разпознаваема в светски живот. Осипова не иска да бъде свързана само с момиче, изгряло от “Плеймейт”, а като жена, която може всичко. На Осипова не й чужда селската работа. Животът й не е като от приказките. Тя израства на село в Гара Бов. Като малка е ходела по нивите.

“България Днес” потърси сексапилната блондинка, за да потвърди информацията.

“Ще участвам в нов проект – обяви Осипова.

– Не мога мога да кажа кой е проекта”, добави още тя, но е ясно, че това е “Фермата”, тъй като само този проект започна преди дни за разлика от “Игри на волята”, чиито снимки текат вече над три седмици.

Осипова ще използва времето във “Фермата”, за да избяга от скандала, в който се забърка с фризьорката Вили Боршукова. Тя инсценира побой и директно обвини коафьорката, че я е пребила. Това накара Боршукова да заведе иск срещу Осипова на стойност 50 бона. “Май Жанета се скри в чужбина, за да избяга от правосъдието”, разкрива Боршукова. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
07.08.2020г. (Петък) 09:00/14:00 Поради внезапно възникнала авария на с. Старозагорски…