НАЙ-НОВИ:

Опасна хранителна добавка за отслабване се продава в Интернет

Агенцията по безопасност на храните предупреждава, че корейска хранителна добавка съдържа забранени съставки, които сериозно увреждат сърцето, предава NOVA.

Нерядко в лабораториите се изследват хранителните добавки, които показват забранени вещества вместо позволените растителни екстракти. Целта е да се постигне максимално бърз ефект при отслабването. Контролните органи предупреждават за нови хапчета, този път от Корея, които съдържат забраненото вещество сибутамин.

В търсене на формулата за перфектно тяло Мартина Попова също пробва ефекта на тези хапчета за отслабване.  „Бях прекарала поне 5 години, в които се гледам в огледалото и всеки път си казвах – тези килограми трябва да изчезнат, не се чувствам добре и това трябва да се промени. Поне 3-4 години съм пробвала добавки, сама съм правила упражнения и режими, но в крайна сметка резултат нямаше”, разказва тя.

Резултат – няма, но не липсват странични ефекти. „Имам приятели, които с тези добавки, стигнаха до хормонален дисбаланс и рязко качване на килограми в рамките на 2 месеца”, казва Мартина. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Довечера в епизода на хитовия турски сериал "Завинаги" зрителите стават…