НАЙ-НОВИ:

Нов филм ще се снима в Стара Загора.

 Нова книга излиза тези дни на книжния хоризонт
“Цвете за откъсване” е заглавието на новата книга на Младен Стоянов. След като пожъна небивал успех с предишните си заглавия, а именно: „Ново начало“ (2018), „Мечтател“ (2019) и „Опърничавите“ (2019), сега Драско Закеф(псевдонимът на Младен Стоянов) отново ни поднася приятна изненада.

“Опърничавите” беше филмиран, а кинопремиерата му  беше на 17 май тази година и премина с невероятен успех по екраните в България. В главнита роля видяхме Симеон Лютаков,както и Анастасия Левордашка и Станислав Яневски. Кои ще са изпълнителите на главните роли в „Цвете за откъсване“ засега авторите на лентата не издават.

Единственото, което се знае е, че На 23 юли (вторник), от 8 часа сутринта, продукцията ще има нужда от статисти-доброволци, тъй като ще се снима възлова сцена в залата на старозагорския Куклен театър. По време на снимките ще е необходима публика, която да напълни салона – може да бъдат деца, младежи или възрастни. Всеки, който се интересува от подобно участие във филма, може да му пише на лични във фейсбук профила на Младен Стоянов или да отида направо на място в Кукления театър.

Художник на корицата, както и в останалите книги на Младен Стоянов е старозагрският художник Иван Костов. От издателство КОТА, които подготвят книгата за печат даоха в аванс едно мъничко откъсче от книгата, специално за читателите на ЗАРАТА:

“…Супер! Да ти пусна ли ръката? Прекалявам ли с фамилиарниченето?
Миг мълчание… буцата… после откровение, което той самият не повярва, че успява да изкаже:
С ръката си в момента си хванала не ръката, а сърцето ми. Ако ме пуснеш, рискуваш то да спре. Ти прецени.” Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута.

loading...

Вашият коментар

Виж още:
Още една емблематична за Стара Загора сграда беше съборена. По-възрастните…