НАЙ-НОВИ:

Вечно търсещата себе си манекенка Нора Шопова

Манекенката Нора Шопова е станала причина да излети от БНТ една от най-красивите българки – Гергана Гунчева.

Гери вече втори месец води спортните емисии на Нова. Говори се обаче, че макар в момента да се радва на по-добра заплата и по-висок рейтинг в сравнение в БНТ, се е преместила по необходимост. Тя не е правела планове да сменя държавната телевизия, защото работното време там било по-удобно от гледна точка на грижите за двете й деца.

Неизвестно защо в БНТ решили да търсят място за Нора Шопова, а именно в спортната редакция. Тъй като щатовете там са били ограничени, някой трябвало да си тръгне, за да бъде назначена Нора. Тя бе уволнена от Нова тв, където водеше прогнозата за времето, и поканена в БНТ като лице на публицистичното предаване „Питай БНТ” заедно с Драго Драганов. Още от първото издание стана ясно, че тази двойка е нелепа, а Нора – напълно неподготвена за това, и решиха да й намерят ново място – в спортните новини.

Когато става ясно, че Шопова влиза в спортната редакция, Гергана Гунчева я напуска и се премества в Нова. Това няма как да не породи клюки, че едната манекенка е уволнена, за да се осигури щат за другата. Разликата между двете е, че Гергана има солиден стаж като спортен репортер, преди да стане водещ. Освен това дипломата й за висше образование е от Националната спортна академия, което съществено допринася за нейната квалификация. Всъщност още когато става Мис България преди 16 години, тя обявява, че иска да стане журналист. Докато Нора Шопова все още се чуди каква иска да стане. Към момента изглежда като олицетворение на понятията „калинка” и „парашутистка”. Въпреки това тя обяви, че сяда в овакантения стол на Гунчева със самочувствие и гледа на новата си работа като на „ново приключение” в живота си.

Жената на Петър Бакърджиев пък се вписва много добре сред новите си колеги в Нова, твърдят запознати.  Нищо чудно да се окаже, че Нора й е направила услуга, като е предизвикала преместването й, пише Уикенд. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Треньорът на "Ливърпул" Юрген Клоп „Този клуб означава всичко за…