НАЙ-НОВИ:

Николета Лозанова в траур

Николета е в покруса от смъртта на Чадуик Боузман, по-известен като Черната пантера от едноименния филм. Тя е сред най-големите фенки на актьора.

“Почивай в мир! Роден през 1976 година, ти никога няма да умреш наистина”, написа тя и пусна жалейка.

43-годишният Боузман бе звездата в един от най-известните супергеройски филми по комиксите на Марвъл – “Черната пантера”, който бе номиниран за няколко награди Оскар. Рапърът Венци Венц също се присъедини към траура на Николета. Звездите не само у нас, но и по света, бяха шокирани от тъжната вест. Никой досега не е знаел за здравословните проблеми на Чадуик Боузман.

Актьорът, който щеше да навърши 44 години след 2 месеца, си отиде от рак на дебелото черво. Диагнозата идва още през 2016 година, когато определят рака в трети стадий. По това време Чадуик е зает със снимките на няколко супергеройски филма, сред които “Капитан Америка: Гражданска война”, където си партнира с Робърт Дауни-младши, Скарлет Йохансон и други. Следват операции, химиотерапии, вливания и непрестанни работни ангажименти, където актьорът се държи винаги професионално и не дава да се разбере, че има нещо нередно.

През 2020 вече е в четвърти стадий и нещата са необратими, въпрос е на седмици. Тъжната вест за кончината му беше съобщена от семейството му в Туитър, пише България днес. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Венера в квадратура с Марс - прояви като силно концентрирана…