НАЙ-НОВИ:

Как да спрем негативизма на околните към нас?

Негативните хора са способни да изпият цялата ни положителна енергия и сила.

Какво трябва да направите за да спрете да се натоварвате с отрицателната енергия на околните:

Не можеш да се харесаш на всички. Ако някой се държи грубо с теб, ако показва, че не те одобрява, ако търси конфликт с теб, не хаби енергията си за да те харесва. Ако станеш зависим от мнението му за теб, това  ще те накара да затънеш по-дълбоко в негативизма му. Няма как всички да те харесват. Най-важното е ти да се харесваш! Когато постигнеш това, ще изградиш около себе си силно енергийно поле, което ще отблъсква негативните вибрации на останалите.

Кого ще допуснеш в живота си. Твоето тяло, ум и средата, в която живееш и работиш, са твоят храм. Човек трябва да е щедър, но това не значи да позволява да бъде използван. В противен случай няма да може да помогне на онези, които наистина се нуждаят от подкрепата му. Най-добрият съвет е да се научиш да казваш „Не“!

Спри да обръщаш внимание. Когато обръщаш внимание на хората с негативни вибрации, ти им даваш от своята енергия. Може би си се превърнал в „зарядното” за някой, който има проблеми в работата, в семейството или със самия себе си. На пръв поглед в това няма нищо лошо. Но само на пръв поглед. Когато ставаш нечие „зарядно”, това те изтощава дотолкова, че нямаш сили и желание да решиш своите задачи. Научи се да „спираш звука”, когато е нужно.

Пречисти тялото и душата си. Излизай на чист въздух, медитирай, почивай, дишай. Всяка минута в която си ядосан, губиш 60 сек. щастие. Не поемай чуждия гняв. Не се поддавай на чуждото разочарование. Не позволявай на никого да убие щастието в теб. Не бъди като гъсеницата, която поглъща всичко. Бъди като пеперудата – лека и ефирна. Само тогава ще можеш да полетиш!

Вселената изпраща в живота ни хора, които ни изправя пред изпитания. От нас зависи как ще се справим. Само от нас зависи какво да направим  за да не бъдем жертви. Никой няма влияние върху нас, ако ние не му позволим. Тогава негативната енергия на другите  няма да те засегне. Но най-вече, преди да се съобразяваш с другите, попитай се: „Кога за последно се съобразих със себе си?“ Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Виж още:
В мрежата изтече документ, който разкри любопитен факт за Меган…