НАЙ-НОВИ:

Неблагоприятно време за нови начинания, довършете започнатото!

Луната е в знак Риби до 05:48ч на 1 октомври – хората са склонни да гледат на всичко през розови очила.

Повишава се чувствителността, състраданието и екстрасензорните способности, самоизразяването и интуицията. Може да възникнат търкания, подозрителност към околните, лесно поддаване на внушения и чуждо влияние. Вниманието ви може да е съсредоточено върху духовните теми. В любовните дела трябва да се прояви голяма предпазливост. Чувствата могат да бъдат твърде засилени, сърцето прекалено открито. Лесно се вземат чуждите чувства за собствени. Хората са емоционално нестабилни.

Особено уязвими са стъпалата на краката. Препоръчва се по-малко да вървите и да носите удобни и меки обувки.

Продължава 13 лунен ден до 19:00ч на 30 септември (от 18:37ч на 29 септември)

Този ден е доста мистичен и мистериозен: вратата между небето и земята се отваря, човек може да разбере неизвестното. Луната може да ви разкрие много тайни, да ви покаже какво ви пречи да се движите напред. На този ден Вселената може да повдигне мистериозен воал и да освети пътя към неизвестното бъдеще. Хората с чисти мисли и отворена душа получават шанс за бърз скок напред, нови открития, щастливи поводи.

Вслушвайте се в съветите, които другите ви дават и можете да научите нещо от тях. Благоприятно е за общуване в група, за обучение. Предсказанията, получени в този ден могат драматично да променят съдбата ви. Това е ден на натрупване на информация, която ще бъде полезна за бъдещия ви живот. Неблагоприятно време за всякакви нови начинания, довършете започнатото.

Денят е като порочен кръг, може да се върнат някои стари проблеми, които не сте решили по-рано. Може да срещнете хора, които не сте виждали отдавна, във всяка ситуация да виждате дежа вю. Съдбата ви дава още един шанс да коригирате грешките, които сте направили в миналото, като дава възможност да се преживее повторно ситуацията.

Не се ядосвайте на света, на хората. Вместо да негодувате е по-добре да се замислите какво точно сте направили “погрешно” и ако е възможно да го поправите. Ако нищо не може да бъде коригирано, то поне искрено се покайте и психически поискайте опрощение от онези, с които не сте се отнесли правилно.

Ако имате във вашето обкръжение хора и след общуване с тях изпитвате лоши чувства – чувство на малоценност, главоболие, започвате да изпадате в депресия, сега е идеалният момент да скъсате с тях.

Сексът в този лунен ден трябва да бъде иновативен, най-подходящото време за пълно усвояване на нови сексуални техники и пози, любовни игри. Липсата на сексуално желание сега или усещане за умора е сигурен знак, че сте изчерпали всички свои ресурси и не сте разчели правилно силите си.

Следва 14 лунен ден от 19:00ч на 30 септември до 19:22ч на 1 октомври

14 слънчев ден – Приветстват се тишината и спокойствието. Проявявайте повече любов, доброта и внимание към околния свят, към всичко живо – хора, растения, животни. Обезателно помагайте на нуждаещите се от помощ. Особено се препоръчва да се грижите и да нахраните животните, включително бездомните. Също така добре е да раздавате подаръци, да подавате милостиня, хляб и да се молите за душите на починалите. Спомнете си за своите предци и отправете молитва за тези, които са напуснали този свят, запалете им свещичка.

Автор: Ивелина Пенчева
Астролог Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Жълт код за силен вятър е обявен в 14 области…