НАЙ-НОВИ:

Неблагоприятно време – опасни са семейните спорове

Луната е в Скорпион – до 18:06ч на 12 юли

унендне, пише Novini.bg. Конфликтите ще ни съпътстват почти на всяка крачка, агресивността у хората е готова да избие по всяко време. Възможни са  даже и забравени обиди да избухнат с нова сила.

Не вземайте бързи решения, защото ще са под влияние на емоциите и няма да са правилни. Следете своите мисли и действия, постарайте се да мислите само за хубави неща. Нека вашите мисли да бъдат отправени към съзидание, не към деструктивност. В никакъв случай не действайте с устрем към злото.

Избягвайте тежка храна, яжте много пресни зеленчуци и плодове. Уязвими са половите органи и дебелото черво.

Продължава 9 лунен ден от 14:45ч на 10 юли до 15:53ч на 11 юли

Неблагоприятно време. Може да се проявят вашите слабости, страхове, да имате проблеми със здравето или спад на жизнената енергия. Сега вашият организъм е абсолютно незащитен, тъй като се настройва към новите ритми на втората лунна фаза и не е готов за сериозно натоварване. Време на енергиен обрат. Да се ограничат контактите с други хора и да не се влиза в спорове. Не се концентрирайте върху мрачни мисли.

Следва 10 лунен ден от 15:53ч на 11 юли до 17:01ч на 12 юли

В десети лунен ден бил сътворен Ноевият ковчег. Благоприятно време за любов, творчество и духовно търсене. Делата, започнати днес, в близко бъдеще ще бъдат успешно приключени, стига да проявите достатъчно активност. Това е ден, в който човек е способен обективно да оцени своите възможности.

Дори да има неблагоприятни събития, те ща са краткотрайни и няма да нанесат осезаема вреда. В житейски условия късметът ще ви придружава. Повечето хора в този лунен ден са приятелски настроени, желаещи да общуват и да споделят опита си.

В 10 лунен ден става включване към егрегора на семейството. Благоприятно за развитие на партньорските отношения, за укрепване на връзките и контакти. Добре е да отделите време за родители, роднини, бъдете с децата си, със семейството си. Може да организирате семейна вечеря. Само при корените си човек може да намери нов източник на енергия.

Трябва да избегнете скандалите и неприятните ситуации, добре е да се заемете сериозно със задълженията си.  Не се препоръчва уединение. Опасни са семейните спорове и конфликти. Избягвайте ги с всички средства иначе възникналия конфликт „ще пусне корени” и за дълго ще остане в семейството.

В този ден сме обикновено силни и енергични. Затова можем да се заемем с всякакви важни дела – успехът ще бъде обезпечен. Ако все пак чувствате упадък на силите и лошо настроение, ще трябва кардинално да промените своя начин на живот към по-здравословен и въобще да се заемете със здравето си.

Не трябва да се гладува. Изнурителните диети не се препоръчват. Максимумът, който можете да си позволите е да организирате ден за “разтоварване” с използването на голям брой течности.

Козметичните процедури днес е по-добре да се отложат. Не трябва да изстисквате пъпки, да късате бенки, да премахвате брадавици.

Секс – време е само за прояви на любов. Подходящо е за секс, но без  експериментиране, най-подходящ е класическият вариант. Благоприятно за зачеване на дете.

23 слънчев ден – Денят е подходящ за благородни начинания. Не оставайте без работа, а постоянно бъдете заети с нещо. Подходящо за социални мероприятия. Благоприятно влияние върху човек може да окаже общуването му с различни животни. Не се препоръчва да купувате нови вещи, защото бързо ще овехтеят. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Снимки на Гълъбово, потънало в прашна пелена, се появиха във…