НАЙ-НОВИ:

Натали Трифонова върти тайна връзка с женен мъж

От няколко месеца синоптичката е разделена с дългогодишния си приятел Доан Хасан. Столична клюка гласи, че Натали Трифонова има нова връзка, но я пази в тайна, защото мъжът е женен, при това политик на висок пост.

Тя се запознала с политика при едно от гостуванията му в Би Ти Ви през пролетта. Той й отправил комплименти и така започнал флиртът им. По-късно си разменили няколко съобщения и започнали да се виждат тайно. Съпругата на министъра  научила, че мъжът й кръшка, така че нищо чудно в скоро време той да зареже Натали под натиска на официалната си жена. Колеги на Трифонова казват за нея, че е доста разкрепостена и на фирмените партита винаги се държи освободено. „Напълно възможно е да се е хванала с женен мъж!”, шушукат из коридорите на медията.

Напоследък Натали е потайна по отношение на личния си живот и не е толкова активна в социалните мрежи, колкото беше преди. Запознати твърдят, че тя се опитва да пази дискретност за връзката си, за да не се разучва. Той я предупредил  да не споделя дори с приятелки за връзката им и тя стриктно следва указанията му.

Доан също е заможен и върти фирмите на баща си, макар че е само на 27 години. Момъкът от турски произход участва активно в семейния бизнес и често глезеше Натали със скъпи подаръци и екзотични почивки. Тя и бившият й приятел са били съученици в елитна столична гимназия, ала след завършването пътищата им се разделили за известен период. През това време хубавицата излизала с различни мъже, но не се задържала с никого и се върнала при Хасан. Той от години бил здраво хлътнал по нея, угаждал на всичките й капризи и прощавал забежките й с други, пише “Уикенд”. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Руската дезинформация и пропаганда в чужбина стъпва на пет стълба.…