НАЙ-НОВИ:

Не допускайте напрежение в интимните ви отношения!

До 00:20ч на 5 април Луната е в знак Лъв – способства приповдигнато и добро настроение.

Хората стават по-решителни и самоуверени. Струва ни се, че можем да направим всичко и целият свят е в краката ни. В деня на Лъва тайничко ни се иска да бъдем похвалени. Не се скъпете на добри думи – в отговор вие също може би ще получите. Това време е подходящо за веселие. Обръщайте особено внимание на външният си вид, как изглеждате. Със сигурност ще ви забележат. Ако искате да направите добро впечатление, сега е моментът.

Уязвими са зрение, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърба. Може да се обади радикулита. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте.

Луната преминава на празен ход в 22:30ч до 00:20ч на 5 април.

Не започвайте нищо важно, не предприемайте важни решения, делови преговори, не правете големи покупки. Всичко ще бъде напразно и ще изхабите много нерви, ще срещнете много трудности, а краят е неясен.

Продължава 10 лунен ден до 14:08ч на 3 април (от 13:00ч на 2 април)

Плановете могат да се приведат в действие. Вселената помага да реализирате плановете си. Може да започвате нови неща. Добро време за финансови операции и решения на материални въпроси. Намаляването на силата и лошото здраве днес показват, че нещо не е съвсем в ред с енергията ви. Най-вероятно това е причинено от заседнал начин на живот.

Следва 11 лунен ден от 14:08ч на 3 април до 15:21ч на 4 април

Един от най-силните енергийно дни. Космическата енергия е в състояние да събуди в човек скрити резерви и напълно да го преобрази. Всичко, което започнете сега, трябва да бъде доведено до край. Не се препоръчва пасивност, но и да се претоварвате е неуместно.

Енергията в това лунно денонощие е не само активна, но и агресивна. Да се избягват разрушителните дейности. Пренасочете енергията си към конструктивни практически дела. Противоречивост и нееднозначност ще преобладават през деня. Всичко трябва да се прави с голямо внимание. Най-важното  е максималната концентрация върху духовната сфера.

Трябва да се внимава да не се вършат лекомислени постъпки. Да не се предприемат рисковани дейности. Сега може да се започват само такива дела, които изискват пълна физическа и психическа отдаденост.

Ако възникне болест в 11 лунен ден – това е сигнал, че не обичате достатъчно тялото си. Болестите в този период за мъжете са незначителни, а при жените могат да доведат до усложнения. Периодът е подходящ за активно физическо натоварване.

Денят е подходящ за романтика и интимност. Време за разкрепостяване на духа и разпускане, да паднат всички притеснения и задръжки. Не допускайте напрежение в интимните ви отношения! Да се избягват спорове и скандали.

14 слънчев ден – Добре е да се правят материални планове сега, да се погрижите за земните блага. Днес е добре да бъдете в приповдигнато настроение и да се отдадете на активна почивка. Проявявайте повече любов, доброта и внимание към околния свят, към всичко живо – хора, растения, животни. Обезателно помагайте на нуждаещите се от помощ. Особено се препоръчва да ухажвате, да се грижите и да нахраните животните, включително бездомните.

Автор: Ивелина Пенчева, novini.bg
Мобилната версия на ЗАРАТА - ТУК

Виж още:
Земетресение с магнитуд от 4,7-а степен по скалата на Рихтер…