НАЙ-НОВИ:

Най-желаният британски ерген навърши днес 30 години

Днес внукът на кралица Елизабет Втора, принц Хари,навършва 30 години.Принц Хенри Чарлз Албърт Дейвид Уелски се появи на бял свят през 1984 г. Въпреки това, родителите му решили да наричат принца с неформалното име “Хари”.Както отбелязва британската преса, Хари навлиза в третото си десетилетие като много по-зрял мъж, сериозно посветил своя живот на армията и на благотворителността.

По-малкият син на Чарлз и Даяна завършва най-престижното частно училище в Итън. Той е получил висше образование в Кралската военна академия Сандхърст.В последно време Хари и Уилям все по-често поемат служебните задължения на баба си кралица Елизабет II и дядо си принц Филип.Миналата година Хари взе участие в експедиция до Южния полюс. Целта беше събирането на средства за фондация, която помага на военните ветерани.

Хари продължава да бъде ерген, “най-желаният във Великобритания”, както пише за него пресата. В продължение на шест години принцът се срещаше с Челси Дейви, британска студентка, дъщеря на заможен фермер от Зимбабве. Но връзката им се разпадна. През последните две години Хари имаше отношения с манекенката Кресида Бонас. Миналата година се появиха спекулации, че двамата планират да се оженят, но малко по-късно двойката се раздели по взаимно съгласие и принцът отново се върна в редиците на необвързаните.

По данни на британската преса принц Хари ще отпразнува 30-ия си рожден ден в двореца Кенсингтън, където живее заедно с брат си и съпругата му.

Сред гостите на празника се очакват бившите приятелки на Хари Челси Дейви и Кресида Бонас, както и 25-годишната сътрудничка на благотворителна организация Камила Търлоу, с която Хари бе често забелязван напоследък. За укрепване на имунната система вижте ТУК

Виж още:
Авторът на поредицата фентъзи романи "Песен за огън и лед", по която…