НАЙ-НОВИ:

Най-добрият момент да сте интимни с партньора си

Има няколко фактора, които влияят върху качеството на секса. Освен желанието е важен моментът, в който  се насочвате към леглото. Според учени, повечето хора не обръщат много внимание на часовете, които отделят за интимност.

Според анкета, в която участват двойки от Великобритания, голяма част от тях се отдават на интимност между 21:00 и 01:00 ч. По-малко от 40% от участниците признават, че се наслаждават на изживяването, а други казват, че приемат секса като задължение, а не като удоволствие.

Вечерта не е най-добра за секс. Тогава тялото ви се опитва да се успокои от работния ден и да събере сили за следващия. Затова това време се смята за неподходящо, тъй като няма да имате нужната енергия и желание за каквото и да било.

Другата причина според проучването за незадоволителния секс през нощта, е разликата в либидото на мъжете и жените. Жените са по-изморени вечер, което пречи за пълноценното доставяне на удоволствие.

Биологичният ритъм, тялото ни също има часовник, който показва най-доброто време за интимност. Тогава хормоните ни са в оптималното ниво и либидото ни е повишено. Ако сме имали тежък работен ден, тялото ни има нужда от почивка.

Може някои да свързват секса с отпускане на нервите, но това невинаги работи. Може да ви помогне да се успокоите, но няма да сте в най-добрата си сексуална форма.

Според учени, най-доброто време за перфектния секс е сутринта. Тогава тялото ви има нужната енергия за добро представяне и задоволителен резултат.

Докато почивате през нощта, организмът ви произвежда хормони, които може да използвате в началото на деня. Сутринта е и времето, когато нивата на тестостерон са най-високи, което помага за още по-голямо удоволствие. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

loading...

Вашият коментар

Виж още:
Футболистът Асен Андреев от "Ботев" /Попица/ посвети гола си срещу…