НАЙ-НОВИ:

С парите за мюфтийството ГЕРБ и ДПС прегазиха Конституцията и законите

Горчив привкус предизвиква, че много хора не разбират и не вникват в разликата между 5-те милиона лв., дадени неотдавна от правителството на Св. Синод за заплати на свещениците, и опростените данъци и задължения на мюфтийството в размер на 8 млн. лв. – една администрация, която е нарушила законите и не е плащала данъците си, заплатите и осигуровките на служителите си и е нарушила престъпно десетки норми.

В същото време партийният секретар на ГЕРБ Цветанов си позволи да каже публично, че всички, които са против, застрашават националната сигурност. Националната сигурност наистина е застрашена, но е застрашена именно от ГЕРБ и неграмотността на на главатарите на тая банда, които дори не са си направили труда да прочетат какво пише в чл. 98, т. 12, където е казано, че само президентът има правомощия да опрощава несъбираеми и др. вземания и това не е работа на парламента и правителството, нито на парламентарната група на ГЕРБ и ДПС. Очевидно е, че тия екземпляри са с твърде ограничени интелектуални, умствени, образователни, политически, управленски и всякакви други възможности и наистина не си дават сметка какво правят. Добре би било читателите във ФБ и останалите мрежи да вникнат в проблема от гледна точка на конституцията и законите, независимо от своите пристрастия и политически зависимости. Разберете:

ДНЕС ГЕРБ И ДПС ПРЕГАЗИХА КОНСТИТУЦИЯТА И ЗАКОНИТЕ

И всичко останало няма никакво значение, ако нещата станат така. При такива обстоятелства и с такива тъпи управници няма начин да имаме държава, държавност, законност и ред.

Разберете! Моля ви!

loading...

Вашият коментар

Виж още:
Италианският специалист Клаудио Раниери стана старши треньор на Рома, съобщиха…