НАЙ-НОВИ:

Мощен ден, в който се включва космическата енергия на любовта

R-Венера в квадратура с Марс – провокира проява на силни емоции, да се избягват конфликтите  по незначителни поводи. Препоръчва се да сте отстъпчиви, да проявявате компромиси,  и смирение. Да не се пренебрегвате желанията и нуждите на  близките.

Слънцето е в съвпад с R-Венера – периода е неблагоприятен за започване на нови отношения, за финансови инвестиции, преразглеждане на ценностите, смяна на приоритетите.

Луната е в знак Скорпион до 20:18ч на 4 юни – енергията действа на подсъзнанието, пробужда в него странни предчувствия и го лишава от способността да контролира своите емоции. 

Всяко проявление на агресия, гордост и негативизъм могат да се проявят в близко бъдеще срещу вас. Дори наоколо да цари атмосфера на напрежение и нервна възбудимост, трябва да останете спокойни, невъзмутими, доброжелателни и мъдри.

Знакът Скорпион оказва силно влияние върху пикочно-половата система.

Уязвими са полови органи и дебело черво. При бременност да се избягват и най-малките натоварвания.

Продължава 12 лунен ден до 18:16ч на 3 юни (от 16:59ч на 2 юни)

Мощен ден, в който се включва космическата енергия на любовта. Противопоказни са отрицателните емоции и не трябва да се натоварва сърцето. Не се ядосвайте и гневите. Денят предразполага към правене на добро, хармония и възможност да бъдем в мир със себе си. Не трябва да сте груби, да се изричат обиди. Лошото отношение може да остане за дълго в паметта на човека. Проявете максимум нежни и топли чувства, намерете позитивните моменти в него!

Според вибрациите на 12-ти лунен ден, потърпете малко с  делата. Не е добре да се започва и предприема нищо, тъй като усилията ще бъдат напразни, а резултатите незадоволителни. Нещата могат да се развият спонтанно и непредсказуемо.

Контактуването е благоприятно. Отделете време за по-стари роднини, родители, навестете болни приятели. Може да установявате отношения, да правите отстъпки, да търсите примирие. Благоприятно е за прояви на алтруизъм и милосърдие, помагайте на тези, които се нуждаят от помощ.

Не правете непоискано добро иначе ще поемете част от кармата на другия човек. Ако заболеете в този период, означава, че неправилно сте използвали енергиите на деня.

В този ден молитвите ни биват чути във Вселената, но те трябва да идват от сърцето и да са искрени.  Обърнете се към Висшите сили и помолете да ви подкрепят във вашите дела, да ви помогнат да превърнете мечтите си в реалност. Не забравяйте да се помолите и за близките си.

Уязвими органи са сърцето и сърдечно-съдовата система. На тези органи да се отдели достатъчно внимание.

Подстрижката в това време подобрява здравето, освобождава ви от обидите и притегля богатство. Косата ви и така улавя духовната енергия, но ако още от сутринта подстрижете макар и няколко косъма, това ще ви настрои към енергията на здравето и изобилието.

Следва 13 лунен ден от 18:16ч на 3 юни до 19:32ч на 4 юни

15 слънчев ден – Съдбоносен ден – време за завършване на един етап и започване на нов. Могат да станат събития, които да определят по-нататъшната ви съдба. Случайно запознанство, необяснима симпатия, сключена сделка могат сериозно да променят живота ви. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Преди една година Борисов "пенсионира" Цветанов от ГЕРБ - но…