НАЙ-НОВИ:

Миодраг Иванов на 75 години: Не е вярно, че нямам гадже. Имам, и то какво!

Това е известния от близкото минало актьор, шоумен и тв водещ от сръбски произход Миодраг Иванов.  Поразяващата уста, както го наричат заради бързата му мисъл и чувство за хумор, се похвали, че никога не е оставал сам. „Не е вярно, че нямам гадже. Имам, и то какво!”, перчи се той.

В момента сърцето на шоумена отново е заето с чужденка, а боядисаната в черна коса преди, сега е рус цвят. Според източници на „Уикенд”, колоритният шоумен има връзка с апетитна рускиня, която също като него живее в Белград. Дамата била на около 40-годишна възраст и до неотдавна била съпруга на дипломат. След развода си, се отдала на шоумена.

Малцина знаят, че Миодраг Иванов има три брака. Първият е с Аврора – дъщерята на известния карикатурист Теню Пиндарев. Оженили се, когато тя била едва на 21 г. и работела като стюардеса. За жалост Аврора загинала в катастрофата заедно с Паша Христова и други популярни личности. Вторият брак на Миодраг е с Йохана, с която работели заедно по нощните барове. Имат син, който носи името му – Миодраг. Когато решила да замине да живее в САЩ, те сложили край на брака си. За трети път Иванов минал под венчило с цирковата звезда Диди Цанева, също прочута столична хубавица. Бракът им не издържал дълго, писа Уикенд. За укрепване на имунната система вижте ТУК

Виж още:
Премиерът Бойко Борисов, който рано тази сутрин отиде на проверка…