НАЙ-НОВИ:

Миналото може да ви напомни за себе си!

Луната е в знак Овен до 23:20ч на 30 октомври – търпението ще ви спаси от неприятности.

Хората са обладани от дух на енергичност, ентусиазъм, действията се основават повече на порива, отколкото на разума. Периодът е пропит от напрежение. Могат да възникнат ненужни конфликти. Ритмите на космоса помагат да се разкрие вътрешният потенциал човека. Увеличава се физическата и умствена активност. Иска ви се да решите всичко с един удар. Навреме се спрете, огледайте нещата, иначе всичко може да се развали.  Бройте до десет, преди да реагирате на думите или действията на другите. Нашите чувства през този период лесно се нараняват. Подсъзнателно усещайки това, човек се опитва да се защити. Не вземайте много пари с вас днес, има риск да ги похарчите. Увеличава се страстта, смелостта, предприемчивостта, агресивността.

Уязвими са е главата, мозъка, очите, горната челюст. По това време зачестяват инсултите. Не се препоръчва никакво напрежение. Очите да не се напрягат също и да се сведе до минимум работата с компютър, четенето и гледането на телевизия.

Продължава 13 лунен ден до 16:50 ч на 29 октомври (от 16:28ч на 28 октомври)

Този ден е доста мистичен и мистериозен: вратата между небето и земята се отваря, човек може да разбере неизвестното. В този ден Вселената може да повдигне своя мистериозен воал и да освети пътя към неизвестното бъдеще. В този ден тези, които са запознати с кармичните закони, могат да работят с тях и да променят кармата.

От гледна точка на енергията на 13 лунен ден ние опресняваме нашия енергиен резерв, подновяваме жизненоважните си сили. Като цяло към този ден трябва да се отнасяме с необходимото внимание и сериозност. Процесите на подмладяване на организма сега са особено активни. Разкриват се скритите резерви на човек, засилва се интуицията, изостря се вътрешното му виждане. Време на неочаквани изненади и подаръци от съдбата.

Неблагоприятно време за всякакви начинания. Не оставяйте започнатото. Вслушвайте се в съветите, които другите ви дават и можете да научите нещо от тях. Благоприятно е за общуване в група, за обучение.

Денят е като порочен кръг. Миналото може да ви напомни за себе си, да срещнете отдавна забравени хора, ситуации дежавю. Може да се върнат някои стари проблеми, които не сте решили по-рано. Те все трябва да бъдат решени някой ден. Не отлагайте за по-късно това, което можете да направите сега.

13 лунния ден е предназначен за работа по грешките. Съдбата ви дава още един шанс да коригирате грешките, които сте направили в миналото, дава възможност да се преживее повторно дадена ситуация. Не се ядосвайте на другите. Всичко, което се случва с нас, ние го заслужаваме. Затова, вместо да негодуваме и да се възмущаваме е по-добре да се замислим какво точно сме направили “погрешно” и ако е възможно, да го поправим. Ако нищо не може да бъде коригирано, то поне искрено се покайте и психически поискайте опрощение от онези, с които не сте се отнесли правилно.

Ако имате във вашето обкръжение хора и след общуване с тях изпитвате лоши чувства – чувство на малоценност, главоболие, започвате да изпадате в депресия, това е идеалният момент да скъсате с тях.

Сексът в този лунен ден трябва да бъде активен и иновативен, най-подходящото време за пълно усвояване на нови сексуални техники и пози, любовни игри. Ако се чувствате уморени или неразположени, по-добре не предприемайте нищо, защото ще навредите на здравето си. Липсата на сексуално желание в 13 лунен ден или усещане за умора е сигурен знак, че сте изчерпали всички свои ресурси и не сте разчели правилно силите си.

Следва 14 лунен ден от 16:50 ч на 29 октомври до 17:11ч на 30 октомври

13  слънчев ден – Добър ден за всякакви игри, в които участва ума. Всяка лоша мисъл в този ден може да се въплъти в реалността, затова следете внимателно за думите, които изричате и контролирайте хода на мислите си. Подходящо е за интелектуални занимания. Може да решавате логически задачи, кръстословици.

Автор: Ивелина Пенчева
Астролог Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
От ЕВН съобщават за планирано спиране на електрозахранването на 29…