НАЙ-НОВИ:

Мерцедес стана ковчег на двама млади в Пловдив

Малко преди 20 часа снощи спортен Мерцедес, управляван от 22-годишен мъж, помете автобусна спирка и се заби в рекламен билборд в Пловдив. Щастлива случайност е, че не е имало чакащи на спирката, иначе касапницата е щяла да бъде жестока, твърдят от полицията. Шофьорът е загинал на място. Неговата смърт и тази на спътницата му са настъпили моментално, уточниха от Спешна помощ. По данни на медиците загиналото момиче е около 20-годишно.

Рязахме ламарините на колата, за да извадим тялото и да установим самоличността, заяви шефът на областната полиция старши комисар Христо Разсолков, цитиран от “24 часа”. Мерцедесът буквално е летял,. От силния удар колата се е усукала около металния стълб на билборда.

Лекари от Спешна помощ, пристигнали на мястото на зверската катастрофа: “Отидохме да дадем първа помощ, но тя се оказа излишна. Момчето и момичето в колата бяха обезобразени, а телата им – размазани. Ударът е бил толкова жесток, че са издъхнали светкавично”, разказват те.

“Гледката беше страшна. Колата буквално се беше увила като спирала около металния стълб на рекламното съоръжение. Момчето и момичето са на видима възраст около 20 г. И двамата бяха на предните седалки, подгизнали в кръв. Екипът ни ги откри мъртви”, описаха покъртителната гледка лекари. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута.

loading...

Вашият коментар

Виж още:
В прохода Шипка от км 164+120 до км 164+180 има пропаднал…