НАЙ-НОВИ:

Медитиране разкрива минали прераждания

Възможно ли е чрез регресия или дълбочинна медитация човек да види миналите си прераждания?

На теория – да, на практика – много рядко.

Регресивната хипноза е метод за връщане в предишни животи, масово се използва по целия свят. Което не го прави достоверен, самовнушение или измама. Всичко зависи от хипнотерапевта. Добрият хипнотерапевт може да ви преведе по целия път на вашите прераждания и да ви върне обратно невредими в настоящото. Лошият може и да ви убие. Измамникът ще ви вземе само парите. Добрият, но работещ за някого, ще ви превърне в друг човек или ще кодира в съзнанието думи, които ви правят подчиняеми и манипулируеми.

Когато човек е приспан, неговата душа се отделя от тялото и тръгва по сребърната нишка, която я свързва с всичките й прераждания назад във времето и пространството. Този път назад е крачка по крачка, а не е скокообразен. Не е възможно да преминеш в предходното си прераждане, ако не минеш през болката на раждането, която задължително трябва да е фиксирана върху записващото устройство на хипнотерапевта. Не можеш да отидеш в някое от първите си прераждания, без да минеш през следващите преди настоящото ти. И тъй като нашите прераждания не са само приятни моменти, човек убива, бива убит, умира при нещастен случай, има много поводи да крещи, да страда и всичко това се записва. Всеки преход от едно в друго прераждане задължително минава през ембрионална поза.

Категорична съм, че на съвременния човек не му е нужно знанието за неговите предходни прераждания, ако няма основателна причина да го иска. Причина, свързана със здравето, психиката или отношенията. Ако ви кажа например, че по време на татарските нашествия в България сте били мъж, когото нашествениците са одрали жив и после са набили на кол, сигурно ще го помните цял живот и психиката ви постепенно ще се фиксира върху тази информация. Дойде ли този момент, смятайте, че вредата за вас вече е факт.

Опитите за връщане в предходни прераждания под хипноза са изключително опасни. Никой не дава гаранция, че след събуждането от хипнотичния сеанс в твоето тяло ще бъде твоята Душа. Хипнотерапевтът не носи наказателна отговорност, но и да носи, какво от това, след като в твоето тяло ще живее чуждо същество. Душата натрапник трудно се гони. Липсата на професионализъм, дори и най-малкото неумение може да превърне в ад живота на хипнотизирания човек и да събуди заспалата му зла същност. Може и да го унищожи или прекодира съзнанието му против неговата воля, разбира се. Например от враг на джендъризма месец, два след сеанса да стане защитник на ЛГБТ движението. От хрисим човек да се превърне в потенциален терорист, от апартиен да се „прероди“ в ревностен партиен функционер.

Автор: Светлана Тилкова – Алена Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
На 28.10.2019 г., в 18:50 ч., във Второ РУ -…