НАЙ-НОВИ:

Бягайте далеч от мъжете, които носят тези 3 имена!

Зарата често е давала прогнози как ще се държи тази или онази зодия.

Информирала ви е за мъжете под чехъл. Казвала ви е кои жени ще забогатеят през 2020. Наскоро попаднахме на една интересна статистика. Става въпрос за топ три имена, с които може да сгрешите ако се насочите към тях с цел брак. За някои от тях семейството е на заден план:

Александър
Александър е противоречив и сложен човек. Трудно му е да спазва общоприетите ценности и правила. Лесно изгражда кариера и осъществява най-амбициозните си планове, като по този начин изтласква семейството на заден план. Изключително талантлив, но и доста разсеян. В търсене на своите идеали той може да бъде женен няколко пъти. Често Александър се пренася в миналото, припомняйки си пропуснатите възможности и предимства.

Владимир
Доста странен характер. Комуникацията със собственика на това име сама по себе си е сложен процес. Владимир е много затворена и егоцентрична личност, която мисли само себе си. Притежателят на това име е уязвим, което му позволява да бъде обиден лесно и дълго време да избягва този, които го е „наранил“. Изборите, които Владимир прави, са изключително трудни да се разберат от околните, тъй като са взети от силно нарцистичен и самонадеян човек, за когото семейството и семейният уют изобщо не са приоритет.

Иван
Освен че е най-разпространеното име Иван е бизнесмен! Той знае как да печели пари. Той прави пари буквално от въздуха, така че почти не му остава време за семейството си. Иван има различни ценности и приоритети. Изключително трудно е някоя жена да се ожени за собственика на това име, тъй като тези мъже се опитват да избегнат брака всячески.

И помнете, че всичко е във ваши ръце. Ако сте избрали човек с това име не изпускайте контрола върху него и всичко ще е наред. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК