НАЙ-НОВИ:

Мъж се представя за служител на НАП, консумира на аванта по заведения

Мъж от Бургас се представя за служител на Националната агенция за приходите, за да може да консумира питиета, а после да не си плаща сметката.

За този куриоз съобщи собственик на малко заведение в един от комплексите на града.

Пред екип на NOVA той разказа, че това не е първото посещение на въпросния хитрец в заведението. След срещата се оказало, че мъжът е бил разкрит от видеонаблюдението и преди няколко месеца.

„Каза, че работи към НАП. Бил преследващ, разузнаващ. В същото време работел и към фирмата, която ме снабдява с безалкохолно и бира”, разказа собственикът на заведението Николай Табаков.

Това усъмнило Николай, който седнал при него на масата, за да може да следи мнимия данъчен да не си тръгне, без да плати. Питиетата следвали едно след друго, докато станали пет. В момента, в който Николай влиза в кухнята клиентът си тръгва. Преглеждайки записите от камерите видели, че мнимият данъчен е стар техен познайник

„Има видеоклип как този човек открадна пари от портмонето на едната ни сервитьорка. Отваря нейната чантата и взима парите”, посочи още собственикът. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Хиляди протестираха в 18 български града и сред националните общности…