НАЙ-НОВИ:

Магията за любов стигна 100 лева

[ad id=”263680″]

До 100 лева стига тарифата за любовна магия навръх Свети Валентин, пише “Телеграф”, позовавайки се на проверка в интернет. Магове и врачки умело използвали факта, че тази година празникът на влюбените съвпада със Задушница и твърдят, че това прави ритуалите и заклинанията още по-силни. “От една страна помага светецът, покровител на любовта, а от друга – получавате подкрепа от починали роднини и приятели”, обяснява по телефона жена, представяща се като екстрасенс и експерт в сърдечните обвързвания.Една от рекламите в популярен сайт за безплатни обяви гласи:

[ad id=”225664″]

“Любовната бяла магия, която предлагам, е изпитана многократно и се осъществява чрез древни методи, съчетаващи секретни ритуали с позитивна енергия.” Магът, автор на обявата, разяснява, че старите техники, предлагани от него, “притежават могъща сила, която е отвъд ума и обозримия свят и може да помогне за събирането на разделени двойки, връщането на напуснал партньор, за предотвратяване на развод и възобновяване на чувства, против изневяра, както и за повече страст в интимните отношения.”

Цената на този вид магически услуги е по договаряне. Други чародеи посочват конкретни суми, които се движат от 50 до 100 лева. Толкова вървят и ритуалите срещу изневери.

По форумите масово се разменят и безплатни съвети как да омагьосаш избраника си. За укрепване на имунната система вижте ТУК

Виж още:
В съботния ден срещу Неделя Месопустна (Месни заговезни) всички българи…