НАЙ-НОВИ:

Маги Сидерова лъсна по прозрачна дантела на сватба

Фенове я сринаха със земята с най-различни коментари за тоалета й: Рокля за спалня, тоалет за бар, долно бельо, придружено с чанта и какви ли още не отнесе моделът Маги Сидерова.

Появила се на сватба облечена в черна рокля, която вместо плат на дупето е с прозрачна дантела. Така хубавицата, изваяла тяло в залата, буквално лъсна по голо дупе на церемонията.

Фенове на манекенката я попиляха в социалните мрежи, където Маги гордо позира с тоалетчето си.

“Това е рокля за спалнята”, смеят се потребители, а други признават, че е странно защо Маги Сидерова се снима по бельо, държаща дамска чантичка. Коментарите валят като из ведро, тъй като тоалета, въпреки визията на Маги е напълно неподходящ за лятна или за каквато и да е сватба, освен ако не е в публичен дом.

Сидерова призна, че не са й станали приятни част от коментарите, но по думите й е станало недоразумение.  „Всъщност роклята върви със сако, свалих го за снимките и стана една…  Но всеки има право на мнение, аз не живея техния живот, те не живеят моя“,  обясни Маги, цитирана от “България Днес“. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Марс в квадратура с Плутон – това влияние продължава днес…