НАЙ-НОВИ:

Луната се движи на празен ход: Не започвайте нищо ново

От 08:24 часа днес до 12:53 часа на 12 септември – Луната се движи на празен ход.

Не започвайте нищо ново и важно. Всичко ще върви трудно. Не подписвайте договори, не купувайте нищо.

Луната продължава да е в знак Водолей до 12:53 часа на 12 септември

Тя носи различни изненади, срещи с различни хора. Подсъзнателно хората се стремят към свобода, желание да се промени обичайното им състояние. Рутинната работа не се отразява добре, трудно се вземат решения за ежедневните проблеми. Душата се нуждае от нещо по-вълнуващо. Интересите са насочени към новото, интересното, необичайното. Хората сега са по-чувствителни и нервни, но доброжелателни. Увеличава се вероятността от аварии на електрозахранването, домакинските уреди, комуникационни връзки.

Уязвими са сухожилията, вените, глезените. Да не се натоварват ставите и очите. Чувствителна е нервната система.

Продължава 12 лунен ден до 18:50 часа на 11 септември (от 18:15 часа на 10 септември)

image1 (9K)

В този лунен ден е добре да разсъждавате върху единството, върху смисъла на живота. Добре е да отидете и да постоите в храм, църква или някъде сред природата и да останете там в мълчание и да мислите за вечността и кръговрата на живота. Ако можете да почувствате връзката си с Бога, с Вселената, тогава вътрешно можете да поискате всичко. Произнесените молитви в 12-ия лунен ден се изпълняват много по-бързо, защото днес самото небе се отваря и именно в него на всеки се раздава според неговата вяра. Включва се Божествената енергия. Любовта и съчувствието проявени днес, са необходимо условие за изпълнението на вашите желания.

Денят носи успех и късмет на този, който е способен да благодари на Висшите сили за благодатта, която му е била дарена. Този ден предразполага към добро, хармония и възможност да бъдем в мир със себе си. Обикновено преминава мирно и спокойно. Изисква се определена концентрация. Ден на спонтанността и непредсказуемостта. Не следвайте предначертаното, защото всичко може да се обърне наопаки.

Благоприятно за общуването време. Може да установявате отношения, да правите отстъпки, да стигате до примирие. Благоприятно е за прояви на алтруизъм и милосърдие, да помагате на тези, които се нуждаят от вашата помощ. Отделете време за родители, по-стари роднини, навестете болни приятели.

Крайно противопоказно е да се ядосвате и гневите. Не влизайте в спорове и избягвайте да се самосъжалявате, да плачете и да се жалвате. Може да заседнете в това състояние за дълго. Полезни са заниманията с йога и други източни практики. Идеално време за уединени практики, за обети за мълчание и медитации, както и за молитвени практики. Не се претоварвайте с тежки тренировки, но можете да си направите лек масаж.

Сексът в дванадесети лунен ден трябва да бъде, колкото може повече духовен. Важни са не толкова техническите умения, които имате, колкото проявите на любов, нежност, доброта и разбиране.

Подстрижката в това време подобрява здравето, освобождава ви от обидите и притегля богатство.

Следва 13 лунен ден от 18:50 часа на 11 септември до 19:20 часа на 12 септември

25 слънчев ден – Денят става за изясняване на отношенията, за даване и получаване на прошка. Помирете се с неприятелите си. Подходящ е за молитви. Благоприятни са семейните събирания, както и всякаква работа и ремонти по жилището. Прекарайте повече време у дома, с децата, с животните. Родителите непременно трябва да прекарат 25 слънчев ден заедно с децата си. Постарайте се да изпълните техните молби и желанията им. Намерете време да пообщувате с домашните си любимци, поговорете им, помилвайте ги.

Автор: Ивелина Пенчева (ASTROLOGIA*Lin) Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута.

loading...

Вашият коментар

Виж още:
50-годишният Винсънт Фулър нападнал българския младеж, защото бил по-мургав и…